Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teneffus Zili Teneffus Zili okuyunca çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum. Bazı zamanlar çıkmazda hissettiğini, pişmanlıklar yaşadığını, çekip gitmek istediğini, en önemlisi de ruh sağlığının tehlikede olduğunu biliyorum. Bunları kolayca yazabilmemin sebebi aynı şeyleri 30 yıldır annemin de yaşıyor olması ve tüm bunlara bizim şahit olmamız.
Önceden yapamazdım ama son zamanlarda politik oynuyorum ve ciddi anlamda faydasını görüyorum. İçin içini yiyor, gidip ağzına geleni söylemek istiyorsun ama tüm bunları eşinin yanındayken yapmanı tavsiye ederim. Eşin de duysun görsün ki annesinin dolduruşuna, belki de yalanlarına gelmesin. Kayınvalide evine bir kere girdikten sonra çıkması ya çok zor oluyor ya da imkansız. Eğer eşin de çıkmayı düşünüyorsa hiçbir şeyi beklemeden gidin. Neresi olursa olsun. İl değiştirebiliyorsanız onu bile yapabilirsiniz. Böyle bütün gün başbaşa kaldıkça sen yıpranacaksın canım. Küçük çocukların var onlara mental olarak da sağlam bir anne lazım.
Yazdıkların için teşekkür ederim canım sabah ekmek almaya çıktım kafam dağılsın diye.
Öğlen de oğlanı okula bıraktık benle kız oradan anneme geçtim.Ablam ve yengemle buluşup market turu yaptık şimdi daha iyiyim.
Eşim benim tarafımda o benim sinirlerimle çok oynadı zamanında halada devam ediyor bende şimdi onunla uğraşırım o zaman.😐

Herşey düzelecek canım kötüye yorma rüyamın detayını anlatmayayim sadece kötü sürüngen uzun siyah birşeydi evinden çıkan ikimizde çok korktuk o_O ama sonunda tepeye çıktık birlikteydik yeşilllikler içinde bir lunapark vardı

RABBİM sizlere huzur versin tez günde feraha çıkarsın İNŞAALLAH
Ayy ben şok.:ruh:ciddi misin sen canım beni de mi rüyanda gördün.Allah hayra çıkarsın.🙏 Evden sadaka çıkarsaydım keşke.

Teneffus Zili Teneffus Zili canım yaşadıklarına çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda hayırlı bir ev bulur oradan çıkarsınız Rabbim kötünün şerrinden aileni ve seni korusun💓🤲🏻😢
Hemsirecik Hemsirecik kuzumm sabime yaptın demii iyi olmuş. Hepsi bir çeşit olmuş zaten hiçbir şey tahammülleri yok o zaman çalışmasın yani birde ne kadar yoğun olursan ol terbiyesiz 🥶
Amin hepimizi inş.canım❤🙏 Hayırlısı Allah tan bakalım hayat daha bize neler gösterecek.

💐Günaydın💐

😔 cocuklar hasta okula da yollamiyorum 2 gündür. Bugün de gönderemicem.

Buraya da pek bakamadım o sebepten ötürü. Haber vermek istedim Nego Nego

✨️Herkese sağlıklı günler diliyorum .Dikkat edin kendinize havalar biraz soğudu salginlar başladı.😔

Günaydın:)

Ben bir süredir keyifsizdim canım çok gelemedim, şimdi de karışık bi hasta oldum her yerim ayrı dökülüyor🥲
Sen nasılsın:)
Geçmiş olsun kızlar ❤️
JES JES bebişin nasıl oldu canım?

Geçmiş olsun kızlar ❤️
JES JES bebişin nasıl oldu canım?
Limonsuzum canim cok sukur bugune de. Atesi dustu kusmasi azaldi ama ishal devam ediyor. Birsey yemiyor ama uyurken mama veriyorum azicik azicik kusmasin diye. Onunla duruyor. Ama Bonus Bonus Un dedigi gibi bunye susuz kalmasin diye de su iciriyorum. Baya ortalikta salgin varmis. Allah tum yavrularımiza sifa versin

Limonsuzum canim cok sukur bugune de. Atesi dustu kusmasi azaldi ama ishal devam ediyor. Birsey yemiyor ama uyurken mama veriyorum azicik azicik kusmasin diye. Onunla duruyor. Ama Bonus Bonus Un dedigi gibi bunye susuz kalmasin diye de su iciriyorum. Baya ortalikta salgin varmis. Allah tum yavrularımiza sifa versin
Çok şükür canım daha da iyi olur inşAllah 🤲🏻
Buaralar gerçekten herkes hasta. Benim oğlum da bikaç gündür öksürüyor. Doktor nezle olmuş o yüzden dedi. Bakalım geçer inşAllah.

Herkese iyi geceler🧡💚💛❤️

Bugün işten gelip epey bir iş hallettim yarın pazarım var ve balık günü çünkü

✅ Yemek hazırladım
✅Mutfak toplandı, bulaşığı çalıştırdım
✅Bir makina çamaşır yıkadım,astım
✅Balkonun tozunu aldım,sildim, çiçekleri suladım
✅ Robota tüm evi süpürttüm
✅Mutfağın yerlerini elle sildim
✅Yatak odasındaki dağınıklığı topladım,iç çamaşır çekmecelerini düzelttim
✅Dikiş odamın tozunu aldım, makinamı yağladım

Artık yatmaya gidiyorum yoruldum, hepinize iyi geceler, Allah'a emanet olun🙏

Herkese tekrardan merhabaa bugun epey is yaptim su anda da misafirlikteyim
Evi suprdum sildim
Nevresim dolabimi duzenledim
Balkonlari yikadim Nego Nego
Kayinvalidemin evini supurdum sildim
Apartmani supurdum sildim
Yemek yaptim
Yemek yedik mutfagi topladim
Kizimin kuvetini kovasini yikadim
Temiz camasirlari astim
Camasirlari makineye attim ben gidene kadar yikanir gidince de asarim
Yazarken yoruldum 😂😂

Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı doldurdum
Oğlumu sağlık ocağına götürdüm
Kursa gittim
Kızımın çarşafını değiştirdim
Yastık kılıflarını değiştirdim
Odaları topladım
Çocuklarla oyuncakları topladık
Ocağı cifledim
Marketten gelenleri yerleştirdim

Gece yatarken mi süreyim canım? Bi de ölçüsü var mı 🙂
Yaşını bilmiyorum ama 1 yaşa 1 damla ayak tabani için yetiyor.

Ölçüsü de 2 küçük dis sarimsagi ez hafif koy kahve fincanina uzerine 1 yemek kasigi hakiki zeytinyagi varsa eger. Sonra 2 saat karanlik serin yerde beklet ozlessin. Sonra bunu ayak altina ve iki göğüs arasina uyumadan sür. Corapta giydir. Hepsini yapma bi defada 1 hafta devam edebilirsin.

Yaşını bilmiyorum ama 1 yaşa 1 damla ayak tabani için yetiyor.

Ölçüsü de 2 küçük dis sarimsagi ez hafif koy kahve fincanina uzerine 1 yemek kasigi hakiki zeytinyagi varsa eger. Sonra 2 saat karanlik serin yerde beklet ozlessin. Sonra bunu ayak altina ve iki göğüs arasina uyumadan sür. Corapta giydir. Hepsini yapma bi defada 1 hafta devam edebilirsin.
Allah razı olsun canım 😍

X