- 9 Aralık 2015
- 963
- 1.839
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etekleri yerleri süpürecekEki Görüntüle 3140829 Maratona gidiyorum ben geliyor musunuz gelmezsiniz işleri bitirdiniz tabi efendiimmmm
Canım benim sizlerede geçmiş olsun şu dönemde bir salgın varmışBiz de eşim hariç ailecek hastayız bugün aile hekimimizin esnek günü 5.30 gibi ma aile bi görüneceğiz
tipi çook dadlı teyocanımmEtekleri yerleri süpürecek
Profildeki ben değilim ama ben olsam bu kadar benzer Negoşum saçlarımız aynıTiniminimavihanim profildeki sen misin?
Kumaşçıdan düz kumaş alıp dikebilirsinArkadaşlar ben geçen yaz annemin köyüne gittim eşimle. Annem bize yastık verdi eski zaman yastığı hani büyük tek yastıklardan. Eskilerin bir yastıkta kocadıkları. Eşim ona hayran oldu. Biz de bundan alalım diye tutturdu, yorgancıya gidip yaptırdık 140*50 ebatında.
Şimdi de yastık yüzü sıkıntı oldu. Yorgancılar yastık kılıfı da dikiyor ama hiç düz renk yok dallı güllü çok iç karartıcı desenler ve ben de nevresim takımlarının tek tek olan yastıklarını ortadan birleştirip diktim ve tek yastık yüzü yaptım. Elim dikişe yatkındır makine olmadan da makine dikişi oldu. Eşim diyo ki bunlar çok saçma değil mi?
Değil tabii. Bir yastık yüzü için 100 küsür lira istiyorlardı bence çok fazla ve evdekilere de uyumsuz.
İlk yaptığıma önce itiraz etti ama şimdi beğeniyor. Kalanları da öyle yapsam mı?
Çok şıksınEki Görüntüle 3140829 Maratona gidiyorum ben geliyor musunuz gelmezsiniz işleri bitirdiniz tabi efendiimmmm
Negoşummm geçmiş olsunnn aferin içtikten sonra ben de gözümü hiç açamıyorum bir de yatarken iç şifa olsun inşallah
Sağolun kızlar
Teşekkür ederimm negoşÇok şıksın
Eşin niye kanepede yatıyorYatağı ve eşimin yattığı kanepeyi topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Çöpleri attım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Evi süpürdüm.
Kızım öğlen uykusundan uyanınca denize geldik. Son zamanları artık yavaş yavaş kapatıyoruz sezonu.
Vuu bu kadar uzun mu maşallahProfildeki ben değilim ama ben olsam bu kadar benzer Negoşum saçlarımız aynı
Evet kendimi bildim bileli hep uzun çocukluktan bu tarafa negomm uzun saç tutku bende Türkiye gittiğimde 2-3 cm kestiricem fazla olunca çarpıntı başlıyorVuu bu kadar uzun mu maşallah
Hiç o kadar uzamadı saçlarım maalesefEvet kendimi bildim bileli hep uzun çocukluktan bu tarafa negomm uzun saç tutku bende Türkiye gittiğimde 2-3 cm kestiricem fazla olunca çarpıntı başlıyor
Okuldan sonra pazara gitmiştim az önce geldim yorgunluktan olüyorum yoksa ben gelirdim ev maratonluk zatenEki Görüntüle 3140829 Maratona gidiyorum ben geliyor musunuz gelmezsiniz işleri bitirdiniz tabi efendiimmmm
2.5 sene falan doğum kontrol hapları var ya onu ben şampuanımda kullandım. Gıda mühendisi bir hastam vardı ondan öğrenmiştim saçları dökmüyor besliyor daha parlak duruyor.Aklında bulunsunHiç o kadar uzamadı saçlarım maalesef
Pazar yeterince yormuştur seni canım bugun dinlen yarına gene yaparız bir maratonOkuldan sonra pazara gitmiştim az önce geldim yorgunluktan olüyorum yoksa ben gelirdim ev maratonluk zaten