Düzenli Evimiz & Hayatımız

Önemli olan bebeğin hasta olmaması zaten .
Odanın içini sıcak tutuyoruz .
Odanın kapısınıda örtüyorum..
benim altım boş daire yok sığınak var altta.
O yüzden dereceyi iyi seviyeye getirdik.
Altın boş olması kötü olmuş
Dereceyi sabit mi tutuyorsun, kaç derece şu an
Ben de bebek için termometre aldım 22-23 derece iyi diyorlar oda ısısı için bilemedim ne kadar doğru

Ben de bebek için termometre aldım 22-23 derece iyi diyorlar oda ısısı için bilemedim ne kadar doğru

Kombinin derecesi 42
bireysel sistem biz kendimize göre ayarlıyoruz zaten..

Önemli olan bebeğin hasta olmaması zaten .
Odanın içini sıcak tutuyoruz .
Odanın kapısınıda örtüyorum..
benim altım boş daire yok sığınak var altta.
O yüzden dereceyi iyi seviyeye getirdik.
Oda 24 derecenin altına düşmediği sürece sıkıntı olmaz Seda. Asıl çok sıcak çocuğu hasta eder

günaydın, güzel bir gün olsun inşallah

herkes iyidir inşallah....

ben uykulu gibiyim, 11 de uyudum benim için erken bile olabilir ama kasç gevşetici içmiştim acayip uyku yapıyor güzel uyuyorsun ama sabah kalkmak zor oluyor.

akşam yemeğim var , rahatım.
camasır katlarım
utu yaparım

planlarım böyle....

sabah coplerı cıkardım
mutfagı toparladım
yatagı topladım
ocagı sildim

ofiste 2 arkadaşız bugün, ben de takılarımı makyaj malzemelerimi getırdım , burda duzenleyecegım, cantaların posetlerın ıcınde bırıkmıs resmen, anneme, babama, kardesıme gıttım kaldım derken. burda musaıt oldukca duzenleyecegım.

24 ideal diye biliyorum. Uyurken 22-23 diye biliyorum. Bencede öyle. Çok sıcak olunca çocuk terliyor terleyen çocuk hastalanır

dün akşam için yemeğim vardı ama bugüne hazırlık yaptım

barbunya yaptım,
pazıdan bulgurlu yemek yaptım
brokoli salatasını hazırladım bugüne..

2 gun yeter bunlar bize.

çarşamba da iş çıkışı botoksa gideceğim. yemek hazır olunca rahat olurum

cuma gelmeden şu tülleri yıkasam ve eşime astırsam, rahat olacağım haftasonuna.

annemin sonucu bugün cıktı, o doktoru ile gorussun, ona gore planlarım netlesecek. babama da gıtmem lazım , bir akşam hem yemek gotururum, hem ev temızlıgıne bakarım falan.

günaydın,hayırlı sabahlar
bizim çalıştığımız gemi yine seyire çıktı orda çalışan arkadaşlarda gece geliyolar işe
biz gündüz gelenler servissiz kaldık yine ama bu sefer kısa sürücekmiş cuma son dediler
minübüslerler zor oluyo yürüme yolumda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…