- 28 Ekim 2022
- 6.005
- 14.837
- 28
Altın boş olması kötü olmuşÖnemli olan bebeğin hasta olmaması zaten .
Odanın içini sıcak tutuyoruz .
Odanın kapısınıda örtüyorum..
benim altım boş daire yok sığınak var altta.
O yüzden dereceyi iyi seviyeye getirdik.
Sen hamileydin demi dolunayAltın boş olması kötü olmuş
Dereceyi sabit mi tutuyorsun, kaç derece şu an
Ben de bebek için termometre aldım 22-23 derece iyi diyorlar oda ısısı için bilemedim ne kadar doğru
Altın boş olması kötü olmuş
Ben de bebek için termometre aldım 22-23 derece iyi diyorlar oda ısısı için bilemedim ne kadar doğru
Oda 24 derecenin altına düşmediği sürece sıkıntı olmaz Seda. Asıl çok sıcak çocuğu hasta ederÖnemli olan bebeğin hasta olmaması zaten .
Odanın içini sıcak tutuyoruz .
Odanın kapısınıda örtüyorum..
benim altım boş daire yok sığınak var altta.
O yüzden dereceyi iyi seviyeye getirdik.
24 ideal diye biliyorum. Uyurken 22-23 diye biliyorum. Bencede öyle. Çok sıcak olunca çocuk terliyor terleyen çocuk hastalanırAltın boş olması kötü olmuş
Kombiyi demiyor oda sıcaklığı. Termostat alırsan odanın nemini falan da ölçersin çocuk içinKombinin derecesi 42
bireysel sistem biz kendimize göre ayarlıyoruz zaten..
Kombiyi demiyor oda sıcaklığı. Termostat alırsan odanın nemini falan da ölçersin çocuk için
Evet 32.haftaya girdimSen hamileydin demi dolunay
Evet çok sıcağı da sevmiyorum zaten şu an ev 20 derece bile değil hormonlardan yanıyorum onda bile24 ideal diye biliyorum. Uyurken 22-23 diye biliyorum. Bencede öyle. Çok sıcak olunca çocuk terliyor terleyen çocuk hastalanır
Ay bende öyleydim. Hatta doğumdan sonrada öyle oldumEvet çok sıcağı da sevmiyorum zaten şu an ev 20 derece bile değil hormonlardan yanıyorum onda bileeşim kalın hırkayla geziyo evde
benim de gidişat o yöndeAy bende öyleydim. Hatta doğumdan sonrada öyle oldum2.5 yaşında hala evde kısa kollu ile geziyorum kışın