- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Şu an tvde yayınlanan bolumlerde bulundu mu peki katil yoksa aramaya devam mı ? Cook merak ettim yaGüzel dizi canım sıkmıyor hatta ayyy hadi artık kim katil dedirtiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an tvde yayınlanan bolumlerde bulundu mu peki katil yoksa aramaya devam mı ? Cook merak ettim yaGüzel dizi canım sıkmıyor hatta ayyy hadi artık kim katil dedirtiyor
Aynen ya görsem bu tür şeyler orada yemek yiyemem ben.Temizlik mi yaptığını sanıyormuş o kişi hele her yere aynı bez
Aynen ya sirke karbonat sabun dese eyvallah dicem de.Ohh sadece suyla tertemiz oluyordur her yer
Grupta kuralımız günlük minimum 8 bin. Dün 11 bin atmışım. Bugün 7 bindeyim dahaKaç adım atıyorsun günlük?
Hangi grup oGrupta kuralımız günlük minimum 8 bin. Dün 11 bin atmışım. Bugün 7 bindeyim daha
Ocak silmiyormuş o ocağı çok merak ediyorum 1 gün silmesem berbat oluyorAynen ya sirke karbonat sabun dese eyvallah dicem de.
Bu laftan sonra yağlı olunca nasıl baş ediyor yada bazı kıyafetlerden lekeler falan çıkmıyor hiç mi insan birşey kullanmaz çok tuhaf doğrusu.
Eşimin annesi
Aynen ya sirke karbonat sabun dese eyvallah dicem de.
Bu laftan sonra yağlı olunca nasıl baş ediyor yada bazı kıyafetlerden lekeler falan çıkmıyor hiç mi insan birşey kullanmaz çok tuhaf doğrusu.
Eşimin annesi
İlk sezon bulundu evet. İkinci sezonda kafa yakarak başladıŞu an tvde yayınlanan bolumlerde bulundu mu peki katil yoksa aramaya devam mı ? Cook merak ettim ya
Hangi bir gün günde on kere silerim. Yemek yaparken diyelim döküldü pişmesini beklemem anında silerimOcak silmiyormuş o ocağı çok merak ediyorum 1 gün silmesem berbat oluyor
Bende öyle yaa annemden huy geçmiş elimi yaka yaka silerim asla kuruyamaz o ordaHangi bir gün günde on kere silerim. Yemek yaparken diyelim döküldü pişmesini beklemem anında silerim
Turşu dediysem buranın dal turşusu koca kazanda haşlıyoruz bidon bidon turşu
Bol sarımsak iki kilo sarımsak soyduk 7 kasa pancar ayıkladık
Benim lise ye gidenim var ilk ve ortaokul için toplu alınıyor fiyatı da daha uygun oluyorKeşke bizde de izin verseler kesinlikle yasak almıyoruz bu sene. Kendim alıcam evde yaptırıcam. Fotokopi de aynı kapıya çıkıyor oysa ki. Kaynak kitaplardan memnundum ben açıkcası yani benim çocuklar faydasını görüyordu
Turşu dediysem buranın dal turşusu koca kazanda haşlıyoruz bidon bidon turşu
Bol sarımsak iki kilo sarımsak soyduk 7 kasa pancar ayıkladık
Hangi dizi merak ettimİlk sezon bulundu evet. İkinci sezonda kafa yakarak başladı
Bilmiyoeum kızın üzerinde en dantik makineyi alıp deneuesim varMaalesef yeni makineler bol suyla yıkamıyor. Leke falan çıkardığı da yok.
Ablam geçen sene 9 kilo arçelik aldı hiç memnun degil. Ama kvsi aynı modelin 7 kilosunu almış gıcır gıcır yıkıyor diyor. Sanırım makinede kilo arttıkça yıkama performansı düşüyor.