- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
Sen opera yı indir,ordan sadece kk ya girersin. Diğer işlerin için de Chrome ı kullanırsın.Geçen gün kaydiriyorum sürekli konuyu okuyamadım orta yerden çıkıyor birde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen opera yı indir,ordan sadece kk ya girersin. Diğer işlerin için de Chrome ı kullanırsın.Geçen gün kaydiriyorum sürekli konuyu okuyamadım orta yerden çıkıyor birde
Chrome daha kolay geliyor başka yerlerden erişim acisindan
Opera yükledim ama Croome daha kolay. Bildiirmlerle yolumu buluyorum.O zaman bilemiycem benim reklamlardan sıtkım sıyrıldığı için opera yükledim
Turşu dediysem buranın dal turşusu koca kazanda haşlıyoruz bidon bidon turşuDün turşu yaptık bütün günbaşım ağrıyor yorgunluktan gürültüden
2 ekim ödevi
Tabii ki ütü yapmak
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
Güzel dizi canım sıkmıyor hatta ayyy hadi artık kim katil dedirtiyorGünaydın kizlar
Ben dün sadece çamaşır astım bir de evi supurttum supurgenin filtresini temizledim.
Yargı dizisine başladım kalkamadım başından twitterda gündem olduğu kadar varmış
Bugün yapacaklarim;
Yemek(mercimek çorbası, köfte patates fırında yapasım var ama bakcam)
Camasirlar toplanacak yenileri yıkanacak
Spor
Dolaplar düzenlenecek
Balkonu yıkarım belki bi
Sonra da dizi time
Yok yok güzel devam etTürk dizilerinin genel sorunu sonradan cozutmak bunda da mı öyle oldu? 100 200 bölüm olacağına 30 40 bölümde final yapılsa uzatmasalar çok daha güzel olacak ama
Sabah sabah benim de derdime bak Allah başka dert vermesin
Keşke bizde de izin verseler kesinlikle yasak almıyoruz bu sene. Kendim alıcam evde yaptırıcam. Fotokopi de aynı kapıya çıkıyor oysa ki. Kaynak kitaplardan memnundum ben açıkcası yani benim çocuklar faydasını görüyorduGünaydın kızlar dün 3 tane veli toplantısı okula götür getir birde tekrar toplantıya git bitmişim ayaklarım ağrıyor...Sonuç ek kitap kaynak kitap derken bu ay sıfırı görürüz herhalde benim gibi birden fazla öğrencisi olana Allah yardım etsin
Ay akşam içimden geçirmiştiiim
Kaç adım atıyorsun günlük?Aldım kabul ettim Onun dışında yollukları çamaşır makinasında yıkayacağım. Bir de ütüm var.
Adım yarışı da var bu hafta
Cam silme mopu denedin mi?Ben aldım onlardan anlatmayayım aklın oynar, sonunda pencereden dışarı fırlattım hırsımdan
Benimki bosch memnunum. Annemin siemens o da memnun.Hanımlar En iyi,temiz, bol suyla yıkıyan koku yapmayan çamaşır makinesi önerileriz bekliliyorum.
Şunun son çıkmışı bunun bilmem nesine bakmıyorum artık karnım çok tok ailem için tek kreter 10 kğ olsun yeter
Zavahın nûrunda yaptım beyazlar yıkandı astım onların arasında da ütülenecekler var2 ekim ödevi
Tabii ki ütü yapmak
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
Migrenben
ATTRAENTE
Afiyetle yemek nasip olsun inşallahDün turşu yaptık bütün günbaşım ağrıyor yorgunluktan gürültüden
Turşu dediysem buranın dal turşusu koca kazanda haşlıyoruz bidon bidon turşu
Bol sarımsak iki kilo sarımsak soyduk 7 kasa pancar ayıkladık
Bu yok halaGünaydın canlar
Yeni emojimiz olmuş hadi hayırlı olsun
bu daBu yok hala
Amin canım sağolZavahın nûrunda yaptım beyazlar yıkandı astım onların arasında da ütülenecekler var
Afiyetle yemek nasip olsun inşallah