- 11 Nisan 2007
- 83.017
- 481.772
Canım benim kızı bırakınca bi aile hekimine mi gitsen?Uyuyamıyorum artık alışık değilim ya toparlanmam uzun sürecek herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim kızı bırakınca bi aile hekimine mi gitsen?Uyuyamıyorum artık alışık değilim ya toparlanmam uzun sürecek herhalde
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun hepimizeHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Dua edeniniz çok olsun.
Eki Görüntüle 3137875
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
Sen git bi dr ye bonusun dediği gibi en azından bir aile hekimine gitUyuyamıyorum artık alışık değilim ya toparlanmam uzun sürecek herhalde
Bugün kızımın doğum günü pek iş yapmayabilirim işimi dünden çoğunu bitirdim hepinize kolay gelsin30 eylül ödevi
Kiler erzak dolabı düzenlemek.
Fırın temizlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
Canım benim de 1 yıldır çenemde sivilceler çıkıyor. Ama sadece çenemde anlamıyorum. Arada kızarıyor arada kuruyor. Ne yapsam hiç bilmiyorumSivilce için kırmızı peeling kullanıyolar ama tam emin değilim @Aktif Lora sen temizliğini yap düzenli ben bakıcam
İyi ki doğmuş..Nice sağlıklı huzurlu yaşları olsun inş.Bugün kızımın doğum günü pek iş yapmayabilirim işimi dünden çoğunu bitirdim hepinize kolay gelsin
Beğene basınca al benden de o kadar dedim içimden.Bugün hiçbir şey yapasım yok
Hayırlı olsun Selizay Rabbim sağlıkla kullanmayı da nasip etsin.❤Bebişin odası geldi dün bu arada, kurulsun ondan sonra düzen ve toparlama kalacak
Nazaramı geldin bebiş otur bi üflim sanaBugün hiçbir şey yapasım yok
Evi süpüreyim bir bilmiyorum enerjisiz başladım güneNazaramı geldin bebiş otur bi üflim sana
Evi süpüreyim bir bilmiyorum enerjisiz başladım güne