- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocami bogmak istiyorum kendi evimin islerini zor yapiyorum ben gidip elaleme hemsire size yardım eder diyor. Ev taşıyorlar ve benim bel fıtığım var, kendim tasinirken tek basima yaptim her seyi ,onlar zaten kalabalık bana gerek yok yani. Cok sinirliyim cok
Bu hafta sonu hallettim ben başkanımDıt dı dı dııııım
Malumunuz havalar soğumaya başladı. Yazlık kışlık değişimi başlasın mı bu haftaaaa
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
i p e k
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
Kime demiş kendi akrabalarına mı?Kocami bogmak istiyorum kendi evimin islerini zor yapiyorum ben gidip elaleme hemsire size yardım eder diyor. Ev taşıyorlar ve benim bel fıtığım var, kendim tasinirken tek basima yaptim her seyi ,onlar zaten kalabalık bana gerek yok yani. Cok sinirliyim cok
Benim kız da ne zaman kızsa notlar yazar ya da resim yaparEki Görüntüle 3135857 birileri içini dökmüş ama saklamamis
Aslında ergen olduklarinda işimize yarayabilirBenim kız da ne zaman kızsa notlar yazar ya da resim yapar
Akrabasi olsa iyi, 2 aydir tanıdığı birileri gelemem belim agriyor dedim. Sonra aramis yemege alabilirmiyiz diyor benim kocam saf yemin ediyorum, alamayiz o kadar insana yemek yapamam dedim kapattim.Kime demiş kendi akrabalarına mı?
O dedi diye gitmek zorunda değilsin ya. İşim çıktı ya da hastayım de. Yalan da değil fıtığın varmış.
Çok kıyamıyorsa kendi gidip yardım edebilir.
Ay cidden sinir etti beni ya, banane elalemin evinin işinden hizmetcimiyim ben. Bayiliyor disariya is yapmaya
Sakinleş hemşiremm bazen bu erkekler çok boşboğaz konuşabiliyor
Sağol canım.Canım size de geçmiş olsun
Okulda maç yapmak neden yasak Bizim okulda maç turnavaları olurdu.Eki Görüntüle 3135857 birileri içini dökmüş ama saklamamis
Çok koşuyor inanılmaz terliyor ve her seferinde akşamına öksürük başlıyor küçüklükten o konuda hassas. Beden derslerinde sadece bir ders basketbol oynayabilir onda da kağıt havlu koyuyor öğretmeni başka oynayamazOkulda maç yapmak neden yasak Bizim okulda maç turnavaları olurdu.
Ama 'çok tatlı yazmış yahuu
Gel bi kase vereyim bonusKim dedi sütlaç diye anaaa un helvasını daha yapamadan şimdi de sütlaç düştü göynüme
Amaan üzme kendini erkek kişisi işte hepsi aynıAkrabasi olsa iyi, 2 aydir tanıdığı birileri gelemem belim agriyor dedim. Sonra aramis yemege alabilirmiyiz diyor benim kocam saf yemin ediyorum, alamayiz o kadar insana yemek yapamam dedim kapattim.
Yaa kıyamam seviyor futbolu ama öksürüyor demek ki.☺Çok koşuyor inanılmaz terliyor ve her seferinde akşamına öksürük başlıyor küçüklükten o konuda hassas. Beden derslerinde sadece bir ders basketbol oynayabilir onda da kağıt havlu koyuyor öğretmeni başka oynayamaz
Adam kendini bıraktı benide suruklemeye çalışıyor, manyakmidir nedirAmaan üzme kendini erkek kişisi işte hepsi aynı
Benim koca da öyle bi de kendini neredeyse perişan eder insanlar için. Dostları için herşeyi yapar yorgunda olsa gider yapar yani kendine hiç acımıyorsun derim bende.
İnşallah geçer amin canımYaa kıyamam seviyor futbolu ama öksürüyor demek ki.☺
Belki büyüdükçe geçer de doya doya oynar inş.
Yeğenim de öyle alerjik astım öksürük atakları başlıyor özlellikle terleyince.
Ne yani bu seferki etkinlikte sen yok musunİnanır mısın hafta sonu hiç dağıtmadan çıkardım hepimizin kıyafetlerini inanmazsan da şey degil bende inanamıyorum hala