Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bilmiyorum kurabiye canavarını, susam sokağınıYaşı yetmez onun
Buyrun
Buyrun
Ne lüzumsuz bu erkekler. Yok bel fıtığı bile olmasa ne işin var milletin ev toplamasındaKocami bogmak istiyorum kendi evimin islerini zor yapiyorum ben gidip elaleme hemsire size yardım eder diyor. Ev taşıyorlar ve benim bel fıtığım var, kendim tasinirken tek basima yaptim her seyi ,onlar zaten kalabalık bana gerek yok yani. Cok sinirliyim cok
Benimki de aynı ya. Her şeye atlar herkes bunu çağırır. Hele bilgisayar işi olsun bilmediği şey yok parçasına kadar söker takar. Millet hep bunu çağırır.Amaan üzme kendini erkek kişisi işte hepsi aynı
Benim koca da öyle bi de kendini neredeyse perişan eder insanlar için. Dostları için herşeyi yapar yorgunda olsa gider yapar yani kendine hiç acımıyorsun derim bende.
Aramızda 3 yaş varmış ben biliyorum. 3 senede yok olmuş olamaz yaValla bilmiyorum
En güzel tebriğimle geldimm dutumm sen bunu hakettinGeldim geldim
Kahvaltı hazırlandı
Mutfak toplandı
Bulaşık makinesi çalıştırıldı
Çocuk odasının halısına büyük kız kusmuştu halı yıkandı
Ev dip köşe süpürüldü
Çocuk odası perdesi yıkandı
Camı silindi
Duvarı kapısı silindi
Park yatak silindi
Çocuk odasında küçük bi koltuk var silindi
Yeni halı açıldı
Oturma odası perdesi yıkandı
Camı kapısı silindi
Duvarı silindi
Koltuklar silindi
Tv ünitesi silindi
Yazlık halı silindi kaldırıldı kışlık açıldı
Antre koridor duvarlar silindi
Halıflexler silindi
Bütün ev dip köşe yerler silindi
Tozlar alındı
Kızın beslenmesi çantası hazırlanıp okula götürüldü
Gelince küçük kızı doyurdum yıkadım
Ocağı sildim
Mutfak dolap kapakları silindi
Sağlık ocağına gittim geldim
Yemeği ayarladım
Mutfak toplandı
Kayninişim geldi
Yemek yedik mutfak toplandı
Çay kahve içildi
Herkes evine gitti mutfağım toplu
Zıbarıp yatcam inşallah
Tinnoşum bende bugün bir şey yapmadım gezmeye gittim bana ne vercenEn güzel tebriğimle geldimm dutumm sen bunu hakettin
Ahh sivitimmm bütün tebriği dut aldı sana birşey kalmadı çiçeğimmmTinnoşum bende bugün bir şey yapmadım gezmeye gittim bana ne vercen
Bir gün alacam inanıyorumAhh sivitimmm bütün tebriği dut aldı sana birşey kalmadı çiçeğimmm
Bir sonrakine sana da verececem o tebrikten bu sefer bunla idare et
Bir gün alacam inanıyorum