- 8 Aralık 2011
- 43.982
- 153.329
Ya tutarsaOlur mu yaa bebe bile kanmaz buna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya tutarsaOlur mu yaa bebe bile kanmaz buna
İkisi de var, bu sefer de çullu kargaya dönüyorumAynen ya akşam üşüdüm şimdi gayet sıcak oldu. İşyerinde hırka şal falan bulundur bari.
İnanır mısın hafta sonu hiç dağıtmadan çıkardım hepimizin kıyafetlerini inanmazsan da şey degil bende inanamıyorum halaM Musluk Suyu da bizi görecek mi?
24 üydü. Amin teşekkür ederimNego
Doğum günün mü bugun?
Kaçırıyorum bazen yazılanları, her şeyi okumaya çalışıyorum halbuki ama kaçan oluyor demekki.
Hayırlı sağlıklı yıllların olsun, nicelerine inşallah, sevdiklerinle birlikte
Kıyafet konusunda sık sık bende eliyorum kendiminkileri ama işte kilo değişimi durumları olduğu için bende beden yüzünden sayı çoğalıyor maalesef. Eşime karışmıyorum o tam istifçi çaktırmadan ufak ufak eliyorum.Benim dolabım geniş değil aslında, eşyam az, giyimde minimale geçeli uzun yıllar oldu
Gömlek tarafında eşimin 6-7 gömleği, 5 tane takım elbisesi, 3 de ceketi var. Benim 5 gömlek, iki abiye, her halta giydiğim kurtarıcı kumaş pantalonlarım,bluzlarım. Günlük kot, bluz, t-shirt zaten onlar diğer tarafta. İkişer mevsimlik ceketimiz, ikişer kışlık montumuz var. Ev elbiseleri rafımız bir tane ortak kullanıyoruz, ben evde genelde tayt giyiyorum zaten, almıyorum Nego, kıyafet almanın sonu yok, plaza çalışanı da değiliz, ihtiyaç kadar her şey, bir tek özel diktirdiğim namaz elbiselerim konusunda biraz müsrifim 5 tane var, bir de bayıldığım mermerşahiden başörtüleri, canım çektikçe dikiyorum onları sonra fazlasını dağıtıyorum. Bir kaç yıl önce giyime ne kadar fazla para ve emek harcadığımızı hayretle keşfettim oysa gereksizmiş. Birbiri ile kombinlenebilen parçalarla pek ala giyinilebiliyor. Çok sık çamaşır yıkanıyor zaten, kalmama sorunu yaşamıyorum, bir tek iç çamaşırlarımız fazla. Evdeki her şeyi azalttım ben; havluları, nevresimleri, patikleri, terlikleri, bornozları aklına ne gelirse. Mefruşatı zaten kendim dikiyorum, ihtiyaç olursa dikiveririm. Üç yıl önce kendi evime taşınırken her şeyi eledim, ihtiyaç sahiplerine dağıttım, eskiyenin yenisini alıyorum ama adetini arttırmıyorum. Çok hafifledim böyle olunca, dolaplar ferah, ev ferah aynı şeyi mutfakta da yaptım. Bir tek kütüphanem kalabalık o da kitaplarıma kıyamadığımdan, çocuklarım gibi hepsini seviyorum :)))
Ben kışlık-yazlık değişiminde eşime çok söyleniyorum, çoğu gün evde, niye kendi kıyafetlerini kendi kaldırıp çıkarmıyor diye 3 gün evde, 1 gün 24 saat işte olacak şekilde çalışıyorKıyafet konusunda sık sık bende eliyorum kendiminkileri ama işte kilo değişimi durumları olduğu için bende beden yüzünden sayı çoğalıyor maalesef. Eşime karışmıyorum o tam istifçi çaktırmadan ufak ufak eliyorum.
Çok iyi fikirDıt dı dı dııııım
Malumunuz havalar soğumaya başladı. Yazlık kışlık değişimi başlasın mı bu haftaaaa
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
Bizim kışlık ve yazlıklar aynı dolapta nego. Hala sıcak buralar, ekim sonu kasım gibi anca çıkar kışlıklar. Kızımın ayına uygun hiç kışlık kıyafeti yok, önümüzdeki ay ona bir şeyler alıp, yazlıklarını ayıklayacağım.Dıt dı dı dııııım
Malumunuz havalar soğumaya başladı. Yazlık kışlık değişimi başlasın mı bu haftaaaa
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
Yat yat boşver hihihiUzandım kaldım oyyy nenem
Sağol negocumGeçmiş olsun canım
Birkaç parça çıkardım ama asıl haftaya yapıcam o işiDıt dı dı dııııım
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
Canım size de geçmiş olsun
Ben taşınırken hallettim o işi halen var buraya getirmedigım kiyafetlerDıt dı dı dııııım
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
Gız ne soğuması yanıyoooooook Sivas soğuk heralde,
Burda gunduzler hala sicahhhDıt dı dı dııııım
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili