- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
Haklısın haklıyız teyocumBen kışlık-yazlık değişiminde eşime çok söyleniyorum, çoğu gün evde, niye kendi kıyafetlerini kendi kaldırıp çıkarmıyor diye 3 gün evde, 1 gün 24 saat işte olacak şekilde çalışıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın haklıyız teyocumBen kışlık-yazlık değişiminde eşime çok söyleniyorum, çoğu gün evde, niye kendi kıyafetlerini kendi kaldırıp çıkarmıyor diye 3 gün evde, 1 gün 24 saat işte olacak şekilde çalışıyor
Ya tabii canım kalktım iş yaptım ben kim yatmak kimYat yat boşver hihihi
Dağıtmadan yapmış hemdeNe yani bu seferki etkinlikte sen yok musun
Eki Görüntüle 3135857 birileri içini dökmüş ama saklamamis
Sağol canım aminNego negom geçmiş doğum günün kutlu olsun ailen, sevdiklerin ve bizimle mutlu huzurlu uzun yıllar geçir inşAllah
Kurabiye canavarı gibi eşinAkrabasi olsa iyi, 2 aydir tanıdığı birileri gelemem belim agriyor dedim. Sonra aramis yemege alabilirmiyiz diyor benim kocam saf yemin ediyorum, alamayiz o kadar insana yemek yapamam dedim kapattim.
Ayy sağolasın ellerine sağlık almış kadar oldumGel bi kase vereyim bonus
Yaşı yetmez onunKurabiye canavarı gibi eşin
Kurabiye canavarını biliyor musun?
Dağıtmadan yapmış hemde
Ana sınıfı ortamı bozacak kardeşimi
Bak bunu aksatıyosun özlüyorum
Valla bilmiyorumKurabiye canavarı gibi eşin
Kurabiye canavarını biliyor musun?
7 bin adımdan selamlarEki Görüntüle 3135923 cok yoruldum bugün ayaklarım inanılmaz ağrıyor çok yürüdüm ondandır diye düşünüyordum sadece bu kadar yürümüşum
Vallaha yokumNe yani bu seferki etkinlikte sen yok musun
He kız bende inanmadım bi eksiklik varDağıtmadan yapmış hemde
Göz devirmeler beni kendime getirebilirAna sınıfı ortamı bozacak kardeşimi
Seni ben temsil edeyimVallaha yokum