- 11 Nisan 2007
- 83.301
- 483.545
Ay canım girme kanıma :)
Bi tane daha bu testten yap idrarı çok fazla damlatma. Olup olmadığını net görmelisin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım girme kanıma :)
Girdim bile kanınaAy canım girme kanıma :)
Sadece 3 tane damlattım halbuki :)Bi tane daha bu testten yap idrarı çok fazla damlatma. Olup olmadığını net görmelisin.
İnşaallah mutlu haber alırsın canım merakta bırakma bizi deEğer akşama kadar olmazsam akşam eşim gelince acile bir gideyim :)
İnşallah hamileyimdir canım ama hayırlısı Allah'tan ben umutlandırmıyorum kendimi zaten bakalım zaman ne gösterecek bana :)@Lices_s umarim bekleyince cikmamistir bu cizgi insallah hamilesindir cunku bekleyince cikiyor bazen ikinci cizgi ilk 5dk gordugun dogrudur
Evde değilim tatlım ama sen yine de beni unutma7 Ağustos ödevi :
Mutfak dolaplarını, mutfağı bitirmek, isteyenler için veriyorum yine belirteyim, sonuçta benim için yapılmıyor bu işler bayram öncesi ihtiyaca yönelik veriyorum bu ödevleri.
Yapmak istemeyenler için ek ödev : Şarj aletleri kabloları vs düzenlemek.
Bildirim yapmayanları çıkarıyorum listeden.
Nego
@malii
Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
@Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
@Eymenliakifli
beybisi35
Feminas
Gonulmeyvesi
@Zinmem
Korkunun ecele faydası yokCesaretin var mı desene canım
Allah eksikliklerini vermesin o zaman. Ne diyeyimCanım çocuk olunca öyle çok normal, benim eşim hep evde bu yüzden. Darlanıyorum dağınık olunca çünkü elimde değil
Oh kolay gelsin canımNego mutfak dolaplarimi pazar gunu temizlemistim dunki odevimi bugun yaptim hatta yarinki odevede baslicam bugun mutfak camlarini silip daha ne kadar silebilirsem bugun silicem insallah ama bebisin uyumasini bekliyorum
Kolay gelsin canım
Kolay gelsin canımBen şimdi mutfak ve yatak odasının camını silicem mutfağı yemek yaptıktan sonra temizliucem yoksa işin içinden çıkamıyorum
Biliyorum canım seniEvde değilim tatlım ama sen yine de beni unutma❤❤
Ay kız elim yazdım eşim çıkmış eşim hep evde değil, Allah korusunAllah eksikliklerini vermesin o zaman. Ne diyeyim
Kolay gelsin canım yorma tabi kendini fazlaNego
Merhaba hamarat hatunlar
Söyle bir evime baktımda gayet düzenli ve temiz göründü gözüme
Bugünün ödevini akşam üstü yemek yapma faslından sonra yapicam
Biraz ütüm vardı oldu dev gibi onları halledicem ve tv altindaki cekmeceyi düzelticem baska bisey yapmayi düşünmüyorum kendimi yorgun hissediyorum
hepinize bol enerjili ve keyifli günler dilerimmmmm
7 Ağustos ödevi :
Mutfak dolaplarını, mutfağı bitirmek, isteyenler için veriyorum yine belirteyim, sonuçta benim için yapılmıyor bu işler bayram öncesi ihtiyaca yönelik veriyorum bu ödevleri.
Nego
@malii
Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
@Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
@Eymenliakifli
beybisi35
Feminas
Gonulmeyvesi
@Zinmem
Ay kız elim yazdım eşim çıkmış eşim hep evde değil, Allah korusun
Mutfak tezgahi,Ocak,masa,çatal kaşık çekmecesi temizlendi.dolaplarimi temizlenmiştim yakın zamanda.firin ve mikrodalga temizlenecek.simdi farklı mecburi işlere yonelecegim.takipteyim.yetisemiyorum diye beni horgormeyin dislamayin7 Ağustos ödevi :
Nego
@malii
Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok