Düzenli Evimiz & Hayatımız

ilknurrr22 ilknurrr22 saç şampuanı onun ki bi mustela var bide dalin var .
başka marka kullanmadık.
Umut’un kıyafetlerine kullandıgın deterjandan olabilir. Yüzü senin üstüne degiyodur illaki emzirirken onlar olabilir üstündeki yelekten olabilir. Sweetin dedigi gibi atopik dermatit olabilir benim oglumda var ara ara ağzının kenarlarında egzama cıkıyo. Doktor yönlendirir seni tabi.

Umut’un kıyafetlerine kullandıgın deterjandan olabilir. Yüzü senin üstüne degiyodur illaki emzirirken onlar olabilir üstündeki yelekten olabilir. Sweetin dedigi gibi atopik dermatit olabilir benim oglumda var ara ara ağzının kenarlarında egzama cıkıyo. Doktor yönlendirir seni tabi.
Evet .
Bakalım doktor ne dicek.
Ona göre hareket ederim.

🪆Mutfağı topladım makineyi çalıştırdım
🪆Sulu köfte yaptım
🪆Peynirli börek yaptım halama bırakıcam cemaatine dağıtıcak
🪆Garnitür haşladım kenara koydum
🪆Hazırlandım çıktım çocukları alıcam göz dr una gidicez

Aslında mevlüde davetliyim de rahatsızım deyip gitmeyeceğim

Canlar tek tek dönemiyorum Allah razı olsun doğum yaptım Pazartesi bugün hastaneden çıkıyorum dualarınıza talibim sezeryan zor inşallah çabucak iyileşirim bebeğimi sağlıkla büyütürüm 🥰
Sağlıkla büyüsün bebeğin gözünüz aydın☺️
Yettim...
Pek güzel mis ettim her yeri.
Çocuk odalarını da dolap üstü vs sildim toz aldım
Süpür sil her yer iyi oldu yine 🤌🏼

Şimdi sizlere bir sorum olacak.
Ütü masası ve elektrik süpürgeleriniz nerede duruyor???
(Robot ve dik süpürgeler dışında büyük süpürgelerden söz ediyorum)
ütü masası kapı arkasında 😂
Büyük elektrik süpürgeside gardolap üzerinde sadece detaylı temizlikte çıkarıyorum🫣

Yettim...
Pek güzel mis ettim her yeri.
Çocuk odalarını da dolap üstü vs sildim toz aldım
Süpür sil her yer iyi oldu yine 🤌🏼

Şimdi sizlere bir sorum olacak.
Ütü masası ve elektrik süpürgeleriniz nerede duruyor???
(Robot ve dik süpürgeler dışında büyük süpürgelerden söz ediyorum)
benim robotum ve dik süpürgem yok normal süpürgem var yatak odasına koyuyorum , ütü masamıda bazam yüksek onun altına koyuyorum ortalıkta görünmesin diye :KK35:

Merhaba güzelim kızlar ben yeni bir üye olarak ilk mesajımi buraya gönderiyorum 27 yasinda 16 aylık tatli cadinin annesiyim şuan taşinma dönemindeyim o kadar karmakarışık bi dönemki anlatamam ve şuan oturdum işlere nerden başlasam diye düşünüyorum düşündükçe zaman geçiyor beni daha çok strese sokuyor bana azıcık bi fikir verirmisiniz akıl akıldan üstündür sonuçta beni motive edecek can alıcı yorumlarınızı bekliyorum 🙂🙏

Back