Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaptım canım bir saat yarında başka çalışma var çünkü, bugün eczaneye gidecektim ona bile çıkamadım.

Bu topikte olmayı seviyorum ama iş yapmayı sevmiyorum. nasıl olucak negoo da bana ters köşe yaptı ramazan dolayısı ile ödev vermiyorum dedi bende dedim ooohhh ne güzel bayrama kadar yatıış,:KK66:)) sonra bir baktım işi kitlemiş:KK66:))

Kovacak beni yeminle🥴🙃
Yatış yok yatış yok çıkar onu aklından :KK53: sadece verilen ödevi mi yapıyorsun yoksa ev işi olarak:KK35:

Hayırlı sabahlarrrr,her türlü olumsuzluğa rağmen enerjik,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum.Huzur içimizde uzakta aramayalım:KK36::KK37:
33dc8421e8fe1ff3950fdb17571d5561.jpg

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
74FRIDA 74FRIDA

Nego Nego canım bugün sahurdan sonra uyumadım
Çok emek verdim tek tek yazıcam
🦋8 gömlek, 5 pantolon, 3 tshirt, 2 masa örtüsü ve 2 yastık kılıfı ütüledim
🦋Klozeti, lavabo yu ovdum Banyoyu sildim
🦋Çamaşırları ayırdım
🦋2 makine çamaşır yıkadım birazdan sercem
🦋Kahvaltımı yapıyorum
🦋Kuru fasulyeyi biraz kaynattım şişsin öğlenden sonra soğanlarım
🦋Elde yıkanacak birkaç bulaşık vardı şimdi onları yıkayacam

Bakalım bugün bu kafayla nasıl akşam olcak oğlanı canlı derse uyandırınca küçükler izin verirse azcık yatarım belki
Eline sağlık👏

Eyi geceler ❤

Bunlara ek
🍀1 küçük yavru uyuttum
🍀2 kız çocuk yıkadım kuruttum
🍀Banyo tuvalet çamaşır suyuyla temizledim
🍀Mutfağı sildim
🍀Arayı ve çocuk odasının görünen yerlerini sildim
🍀Salonun 1 camını ve mutfak camını sildim
🍀Yemek yaptım
Meeeaaaşallah👏

Yatış yok yatış yok çıkar onu aklından :KK53: sadece verilen ödevi mi yapıyorsun yoksa ev işi olarak:KK35:
Tamam yatmim napim ben hep iş mi yapim 30 yıl oldu emekli olmıycem mi ben ev işlerinden ölüm bariii ben hep iş hep iş:)))))

Sadece ödevide yapsam yeter bana, mecburen hergün mutfak toplama, yemek, çamaşır yıkama, kurutup katmala kedimin bakımı hergün yaptıklarım bunlar🙄

Şaka maka yılların verdiği bıkkınlık mı nedir çocukken iki kardeşimi büyütüm, sonra evlendim iki ev arsında koşuşturdum sonra bir baktım annemin camını ayda bir siliyorsam kendiminkini 2 ayda bir siliyorum yada kendi halılarımı çırpmazken anneminkileri çırpardım kendime ne yapıyorsam temizlik anlamında anneme 2 katını yapmışımdır. şimdi onada gitmiyorum hayır demeyi öğrendim yapmayıncada oluyormuş yıprandım herhalde ....

X