Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi aksamlar kizlar 🙋🏼‍♀️ ayy gündüz hicbi sey yapamıyorum ya bayik bayik bayılıyorum tüm gün sekerim dusuyo heralde🤦🏼‍♀️
Bugün de bi yemek yaptim bir de lavabolari cifledim baska bisey yapmadim
Iftardan sonra da mutfagi topladım sükür 😍
Hava çok ısındıysa o da halsiz bırakıyor olabilir,az mı yiyorsun:/

İyi akşamlar hanımlar, bende bugün geç kalktım ve bu durumdan hiç hoşlanmadım. Yarın sabah saati kurayım bari. Sabah makineyi boşaltım, çamaşır astım yürüyüşümü yaptım ve yemek yaptım anca, henüz mutfağımı toplamadım toplarım birazdan ve tüm gün boyunca e devletden izin belgesi alamadım sistem çökmüş bu gecede son nasıl olucaksa artık ...

İyi akşamlar hanımlar, bende bugün geç kalktım ve bu durumdan hiç hoşlanmadım. Yarın sabah saati kurayım bari. Sabah makineyi boşaltım, çamaşır astım yürüyüşümü yaptım ve yemek yaptım anca, henüz mutfağımı toplamadım toplarım birazdan ve tüm gün boyunca e devletden izin belgesi alamadım sistem çökmüş bu gecede son nasıl olucaksa artık ...

Önceki belgeleri kullanıcakmış alamayanlar en ilkel çözüm bu

İyi geceler kızlar gün içinde gelemedim sabah geç kalktım günün tüm bereketi gitti kafamdaki hiçbir işi yapamadım
Yaptıklarım
💫Balkonu kışlık moddan çıkardım ne var ne yok attım dip köşe balkon temizledim
💫Çocuklara kahvaltı hazırladım yaptırdım
💫Mutfağı topladım makineyi çalıştırdım
💫Mutfak süpürdüm sildim
💫Salonu çok dağılmıştı topladım süpürdüm
💫Koridoru yatak odasını süpürdüm
💫Nevresimleri alezi değiştirdim
💫Merdivenleri süpürdüm
💫Bulaşık makinesini boşalttım
💫Neneyi yıkadık (eşimin babaannesi)
💫Eşim mangal yaptı ben salata balkona iftar sofrası hazırladım
💫Mutfak topladım
💫Banyoyu dip köşe yıkadım duvarlarını süngerle ovdum
💫Kitap okudum
💫Şimdi balkonda kahve eşliğinde sayfalar dolusu yazdıklarınızı okudum kitap okusam en az 30 sayfa okurdum herhalde 😘
💫Adet oldum yarın oruç tutmayacam o yüzden hemen yatacam şimdi eşim sahuru hallederim dedi 🤲

X