- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hava çok ısındıysa o da halsiz bırakıyor olabilir,az mı yiyorsun:/İyi aksamlar kizlar ayy gündüz hicbi sey yapamıyorum ya bayik bayik bayılıyorum tüm gün sekerim dusuyo heralde
Bugün de bi yemek yaptim bir de lavabolari cifledim baska bisey yapmadim
Iftardan sonra da mutfagi topladım sükür
Nasıl oldun canım ne zaman çıkacak alçı ?Merhaba kızlar annemlerde olduğum için pek siteye giremiyorum gün boyu çocuklarla yatağın içindeyiz:)
Kolay gele musluk BaşkanBen gidiyom mutfak toplamaya
İyi akşamlar hanımlar, bende bugün geç kalktım ve bu durumdan hiç hoşlanmadım. Yarın sabah saati kurayım bari. Sabah makineyi boşaltım, çamaşır astım yürüyüşümü yaptım ve yemek yaptım anca, henüz mutfağımı toplamadım toplarım birazdan ve tüm gün boyunca e devletden izin belgesi alamadım sistem çökmüş bu gecede son nasıl olucaksa artık ...
Bütün gün uğraştım yaa, evet muhasebecinin verdiği evrakı kullanıcam artık. onlayn calışıcam gerekmedikçe gitmem zatenÖnceki belgeleri kullanıcakmış alamayanlar en ilkel çözüm bu
Eyvallah süpürge başkanKolay gele musluk Başkan
Yok nerdee iştahım yerinde maşallah bu ara kacirdim ama halledicemHava çok ısındıysa o da halsiz bırakıyor olabilir,az mı yiyorsun:/
Çok yakın bi arkadaşımın annesi vefat etti. Ona dua topluyoduk kafamı da anca topladım duayı da anca toparladık giremedim ondan. Sen nabersiin?pawlover gelemedin