Düzenli Evimiz & Hayatımız

Adam tüm gün uyur çocuklar desen her işe engel olur geçenlerde ben camları silerken temizlik yapacakmış cimcime bez istedi verdim en fazla ne yapabilir ki dedim salçalı çorba kasesinin içini silmiş sonra da vitrinin camını🤷🏼‍♀️ bu kadarını beklemiyordum 😒
Yaa bücür 😂 çok fena çocuklar akıl ermiyo napcaklarına

Oyun sevmemesine şükret bizim tüm kavgalarımız bilgisayar oyunları yüzünden oluyor o kadar oyun başında oturduğu için tüm gün uyuyor bu sabah saat 8 de ben kalktığımda hala uyanıktı sonra ben kızmıyayım diye bugün beraber çiçeklerin topraklarını saksılarını değiştirelim balkonların üçünüde yıkayalım dediii bende tamam dedim kalktım saksıları değiştik mutfak balkonunu yıkadım kışın elimize ne geçerse koyduğumuz arka balkona geçecektik adam uyudu önce öğlene kadar salonda sonra 4 e kadar yatakta uyudu öğlen namazı kaçmayacak olsa daha uyurdu da namazı kılınca ben rahat bırakmadım ama o ne yaptı iftara kadar bilgisayar başında oturdu:silah:

büyük konuşmuş olmayım da ben çocuğuna eşime ayiracagi vakti bilgisayara ayıran adamla gecinemem ya.

benimki uyandığı zaman cocukla oynuyo hemen ya da alıyo dışarı götürüyo bı iki saat gezdiriyo oynatiyo. sahurlari kendi hazirliyo ben karismiyorum.

eşim bilir ki ben uyumasına müsade ediyorsam ondan beklentim vardır. karsilamazsa sorun çıkar.

benim kardeşlerim ve eşimin kardeşi de bilgisayar bağımlısı. onlardan bile aşırı rahatsızım ben Allah sabır versin:KK43: ne diyo peki oyun oynamak için nedeni neymiş

Bişeyim yok ya öyle genel halim 😃 3 gün eşim evde ya ben mutluluktan ne dediğimi biliyomuyum
Eş kişisi sorunsalları 😂 yokmuş gibi davran biz bugün ayrı odalarda takıldık ben çalışma odası yaptığım odada bilgisayarda takıldım o salonda bi akşam yemekte buluştuk işte tamam 😂

büyük konuşmuş olmayım da ben çocuğuna eşime ayiracagi vakti bilgisayara ayıran adamla gecinemem ya.

benimki uyandığı zaman cocukla oynuyo hemen ya da alıyo dışarı götürüyo bı iki saat gezdiriyo oynatiyo. sahurlari kendi hazirliyo ben karismiyorum.

eşim bilir ki ben uyumasına müsade ediyorsam ondan beklentim vardır. karsilamazsa sorun çıkar.

benim kardeşlerim ve eşimin kardeşi de bilgisayar bağımlısı. onlardan bile aşırı rahatsızım ben Allah sabır versin:KK43: ne diyo peki oyun oynamak için nedeni neymiş
İşte yoğun stres altındaymış, bilgisayar başında kafa dağıtıyormuş, beyni başka birşey düşünmeyince ancak dinleniyormuş, ben çok abartıyormuşum, o bizden değil kendi uykusundan çalıyormuş, herkesin bir hobisi varmış onunkide buymuş... Bunun gibi birsürü bahanesi var yani bugünü söylesem benden daha çok hır çıkarır hep zeytinyağı mübarek..

İşte yoğun stres altındaymış, bilgisayar başında kafa dağıtıyormuş, beyni başka birşey düşünmeyince ancak dinleniyormuş, ben çok abartıyormuşum, o bizden değil kendi uykusundan çalıyormuş, herkesin bir hobisi varmış onunkide buymuş... Bunun gibi birsürü bahanesi var yani bugünü söylesem benden daha çok hır çıkarır hep zeytinyağı mübarek..
bende de var o cinsten bi tane. Ben hırın alasını da çıkarıyorum ama 3-5 gün fayda ediyo. Bu cinslere ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen felsefesiyle yaklaşmak şart bence

bende de var o cinsten bi tane. Ben hırın alasını da çıkarıyorum ama 3-5 gün fayda ediyo. Bu cinslere ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen felsefesiyle yaklaşmak şart bence
Aynen öyle canım elle tutulur yanlarını görüp diğerlerini görmeyecen çok şükür halimize bizim tek derdimiz bilgisayar oyunları diğerlerini birşekilde hallediyoruz

X