Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen öyle canım elle tutulur yanlarını görüp diğerlerini görmeyecen çok şükür halimize bizim tek derdimiz bilgisayar oyunları diğerlerini birşekilde hallediyoruz
Bizimde telefon oyunları bilgisayarını sattım sinirlenip :KK70: Kendi bilgisayarımı da vermiyorum 🤣 çocuk yapma hevesimi kırıyo yeterince sorumluluk var bide çocuğu tek üstlenesim gelmiyo bazen 🤦🏻‍♀️

Bizimde telefon oyunları bilgisayarını sattım sinirlenip :KK70: Kendi bilgisayarımı da vermiyorum 🤣 çocuk yapma hevesimi kırıyo yeterince sorumluluk var bide çocuğu tek üstlenesim gelmiyo bazen 🤦🏻‍♀️
Ayy öyle deme biz çocuklar yokken hep birbirimize sarıyorduk çocuklardan sonra daha bir iyi olduk herkes kendine döndü ister istemez çocuğun bazı sorumluluğunu alıyorlar inşallah anneliğin tadına varırsın inan onlar olmadan önce napıyormuşuz diyorsun❤️

İşte yoğun stres altındaymış, bilgisayar başında kafa dağıtıyormuş, beyni başka birşey düşünmeyince ancak dinleniyormuş, ben çok abartıyormuşum, o bizden değil kendi uykusundan çalıyormuş, herkesin bir hobisi varmış onunkide buymuş... Bunun gibi birsürü bahanesi var yani bugünü söylesem benden daha çok hır çıkarır hep zeytinyağı mübarek..

Dünyada bütün hobiler bitmiş bu mu kalmış 🤦
diyecek çok şey var da dediğin gibi bunların hepsi bahane. bildiğin bağımlılar kendi kendilerini kandiriyolar.

Yulaf süt hurma yidim hep de bi patatesli yumurta yapasım var

ben hep yumurta yiyom mesela:KK70: bı dün eş geçtik evde yumurta bitmiş diye o da:KK70::KK70:

patatesli yumurta dediğin tavada yapılan demi:)
ben de şeyi severim sütle yumurtayı tuz baharatla cirpiyosun. küp doğranmış patatesi tepsiye koyuyosun üstüne sosu döküyosun. börek gibi oluyo😁

ben hep yumurta yiyom mesela:KK70: bı dün eş geçtik evde yumurta bitmiş diye o da:KK70::KK70:

ben de şeyi severim sütle yumurtayı tuz baharatla cirpiyosun. küp doğranmış patatesi tepsiye koyuyosun üstüne sosu döküyosun. börek gibi oluyo😁
firina mi koyuyoruz sonra 😍

Yok direk ocakta diyorum ben sende az deyılsın 😌

X