Düzenli Evimiz & Hayatımız

UcanSupurge UcanSupurge
Hocam lütfen takım işlerini temizlik işlerine karıştırmayalım:KK53::KK70:ürkütmeyelim temizlik neferimi:KK70:
Gayfe Sunumunu Burda paylaşıyor ama :KK70: topiğe gelse tüm takım linçleyecek burda bi ben linçliyorum 🤣
Eşarplarımı tek tek asıyorum ben düzenli :halay:banyo dolabı da fena sayılmaz bi bakayım yine oraya

Üzüldüm canım:KK43: sen sorumlulara bir şey demedin mi?
Söyledim canım da, en kidemsiz çalışan benim orada, kendimi savunmaya çalıştım ama kimse dinlemedi bile 😔 benim bölüm müdürüm de dedi açık açık, günah keçisi arıyorlardı seni seçtiler diye..
Hayırlısı diyorum artık sabretmeye çalışıyorum

Sana bi tarif vereyim dostum güzelce köfte yoğuruyorum soğanlı sarımsaklı baharatlı küçük küçük top yapıyorum azıcık yağ hiç eklemesen de olur kıyman yağlıysa tavada çeviriyorum çok aşırı pişirmeden sonra kavanozda domates sosum varsa onu döküyorum üzerine ama çok değil domates rendeleyerek de yapabilirsin biraz da domates sosunda pişiyor domates suyunu çekip kıvam alınca üstüne kaşar rendeleyip döküyorum ocağın altını ve tavanın ağzını kapatıyorum kendi ısısında eriyor kaşar biz domatesli kaşarlı sosunu köfteden daha çok seviyoruz ekmek bana bana yemeyi

X