- 11 Nisan 2007
- 83.023
- 481.828
O değil de sağ gözüm dünden kızarık bugün de çapaklanıyor galiba enfeksiyon oluştu randevum filan yok hastaneye gidemem acaba sağlık ocağı yazar mı ilaç ?
Temizleyici damla yazabilir belki zaten eczanede verir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O değil de sağ gözüm dünden kızarık bugün de çapaklanıyor galiba enfeksiyon oluştu randevum filan yok hastaneye gidemem acaba sağlık ocağı yazar mı ilaç ?
Antibiyotik türlerini reçetesiz vermiyor ya eczaneler o yüzden sağlık ocağına önce bir gideyim iyisi mi vermezlerse mecburen göze gideceğim artıkTemizleyici damla yazabilir belki zaten eczanede verir
Ohhh yenmez mi o ya ağzımın suyu aktı okurken bile,Antep fıstığına bayılırım zaten Yok canım annem tereyağ ve kete içi olur yag un tuzla yapılıyor ondan koyuyorOndan süphem yok canım:) antep fıstığı kaymak ve sekerle yapılıyor burdakş.katmer
Antibiyotik türlerini reçetesiz vermiyor ya eczaneler o yüzden sağlık ocağına önce bir gideyim iyisi mi vermezlerse mecburen göze gideceğim artık
Sade içtimm kaptann Yanındakileri de sadece eşime yediriyorum merak etme ben zayıflarken o kilo alacakkİnşallah sade kahve içmişsindir aslanım gözüm üstünde
Hahaha aynen ama yok yemedim bozmuyorum diyeti hiç, 1 ay oldu başladığıma daha hiç çikolata, pasta,tatlı yemedim ama bugun dondurma yicemKaptanla aynı yerde olmak iyi olmadı
Geçmiş olsun canım inşAllah hastaneye gerek kalmadan geçer.Antibiyotik türlerini reçetesiz vermiyor ya eczaneler o yüzden sağlık ocağına önce bir gideyim iyisi mi vermezlerse mecburen göze gideceğim artık
Yaa çok geçmiş olsun bende buaralar korkuyorum düdüklüden. Size zararı olmadı değil mi iyisiniz?Günaydın hayırlı sabahlar
Cumartesi günü düdüklü patladı heryer kırmızı mercimek oldu pazar günü tüm mutfağı temizledim ama hâlâ mercimek çıkıyor heryerden
Günaydın hayırlı sabahlar
Cumartesi günü düdüklü patladı heryer kırmızı mercimek oldu pazar günü tüm mutfağı temizledim ama hâlâ mercimek çıkıyor heryerden
Ay Allah korumuş bi arkadaşımın yüzüne patlamıştı kapak çenesini, dudağını yaralamıştı üstüne bir de yanık size bir şey olmamış ya mutfak temizlenirGünaydın hayırlı sabahlar
Kahveni beğendim yanındakileri beğenmedimUcanSupurge Kahvemi neden begenmedinnnn
He bilmiyorum onu sorayım o zamanAntibiyotik değil tabi dediğim temizleyici damlalardan
Sahalarda görmek istediğimiz hareketlerSade içtimm kaptann Yanındakileri de sadece eşime yediriyorum merak etme ben zayıflarken o kilo alacakk
İnşallah canım çok sağolGeçmiş olsun canım inşAllah hastaneye gerek kalmadan geçer.
Yemin etNego m dönsün efsane tellikte geri dönecek haha
Kan,vahşet,dehşet,entrika. Ne yok ki@Calcifer hele bakam burda ne var ne çok
Negoyu yamultan yamulttu kem gözüyle, C Capanin Gururu Teyom bir şey kalmadıNego topik elden gidiyehhh
Yok canım yok bakma sen onlara,mis gibi peynirKandırılmışım
Sizde de mi var biz üzerlik diyoruz nego bi Iğdır’da var sanıyordum
Hep batıl hep batıl