- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
Vallahi en çok güldüğüm cümleBende nevresimleri yikattim
Yerlerine takmaya geliyom maratona
Cümle kuramadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi en çok güldüğüm cümleBende nevresimleri yikattim
Yerlerine takmaya geliyom maratona
Cümle kuramadim
Yok olmaz menekşeler perde arkası ışığı çok sever benimkilerle her bakışta övünüyorumBalkon için soruyo ya menekşe olabilemez dimi
O zaman benden sana pırıl pırıl parlayan balkon camları gelsin :)Kendine gelemiyordu gece uyumayan insanlar
Evler ağlıyordu silin süpürün bizleri diye
Negoyu oruç vurmuştu gelememişti böyle pasaklımı galaydı bu garılar sorarım size?
Herkes gönlünden geçen ihtiyacı olan bir işi ödevmiş gibi yapsın hediye etsin mi böğün?
Misal yakın arkadaşından negoya bir adet silinmiş cam
Parlatılmış ayna gibi ne dersiniz?
Toplu maraton ayin yapabiliriz
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@nnnadal
Birtekefem
@Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
Hoşgeldin canım. Benimde biri 2buçuk aylık 3çocuğum var. Sana tavsiyem hiç bir işi sonra yaparım diye bırakmamaya çalışMeehaba hanımlar bir ay önce doğum yaptım malum evdeyim o sebeple bebekle düzen oturtmak istiyorum bende aranıza katılmak isterim annem yanımdaydı şimdi teki her iş bana bakıyor
Ay alışveriş yaptık bugün ayın 15i tavuk vs almıştım onları doğra yerleştirKendine gelemiyordu gece uyumayan insanlar
Negoyu oruç vurmuştu gelememişti böyle pasaklımı galaydı bu garılar sorarım size?
Herkes gönlünden geçen ihtiyacı olan bir işi ödevmiş gibi yapsın hediye etsin mi böğün?
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@nnnadal
Birtekefem
@Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
İıı şeyh, yemek yapmak sayiliyo muKendine gelemiyordu gece uyumayan insanlar
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@nnnadal
Birtekefem
@Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
5 saat çok da geç değilÇabuk görün etiketi inş
Yine baş ağrısıyla uğraştım,canım çok sıkılıyor istediğim gibi ibadetimi yapamıyorum Kuranı istediğim gibi okuyamıyorum eşim niye bozmadın şu haline bak diye bir ton söylendi,acile götürecekti yok dedim bir saat kaldı.
Böyle devam ederse yandım çok fenayım.Dua bekliyorum cidden ihtiyacım var
Rabbim acil şifa versin negom. Şeker tansiyon bi takip et bence.Yine baş ağrısıyla uğraştım,canım çok sıkılıyor istediğim gibi ibadetimi yapamıyorum Kuranı istediğim gibi okuyamıyorum eşim niye bozmadın şu haline bak diye bir ton söylendi,acile götürecekti yok dedim bir saat kaldı.
Ay canım ya Allah şifa versin tansiyonunda mı dengesizlik oluyor acabaYine baş ağrısıyla uğraştım,canım çok sıkılıyor istediğim gibi ibadetimi yapamıyorum Kuranı istediğim gibi okuyamıyorum eşim niye bozmadın şu haline bak diye bir ton söylendi,acile götürecekti yok dedim bir saat kaldı.
Bugün beynimcatladi yemin ederim sanırım tansiyonum oynadı umarım yarına kendime gelebilirimKendine gelemiyordu gece uyumayan insanlar
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@nnnadal
Birtekefem
@Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
Sanada geçmiş olsunBugün beynimcatladi yemin ederim sanırım tansiyonum oynadı umarım yarına kendime gelebilirim
Allah şifa versin canımBugün beynimcatladi yemin ederim sanırım tansiyonum oynadı umarım yarına kendime gelebilirim
Teşekkür ederim canım, komşum ilçe tarımda çalışıyor ama karantinadalar.Karantinasinin bitmesini bekliyorum, soracağım sağ olasınBen ziraat mühendisiyim eşimde aynı şekilde. Eşimin zirai ilaç bayisi var canım orda satıyorlar her türlü ciceklerle ilgili şey var. Böceklenme icin, bit için, vitamin,yosun falan hepsini bulabilirsin. Yaşadığın şehirde vardır illaki bi zirai ilaç bayisi
Geçmiş olsun canım dua ederim Rabbim şifa versin inşallahYine baş ağrısıyla uğraştım,canım çok sıkılıyor istediğim gibi ibadetimi yapamıyorum Kuranı istediğim gibi okuyamıyorum eşim niye bozmadın şu haline bak diye bir ton söylendi,acile götürecekti yok dedim bir saat kaldı.