O makinaların elleri olsa da öpsek:)) benimde gece gündüz çalışıyo:))Bugün makina akşama kadar çalışacak inşAllah hava bozmaz.
Canım makinam vereceğim rahatsızlıktan ötürü şimdiden özür dilerim dirayetli ol ve sakın bozulma emi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O makinaların elleri olsa da öpsek:)) benimde gece gündüz çalışıyo:))Bugün makina akşama kadar çalışacak inşAllah hava bozmaz.
Canım makinam vereceğim rahatsızlıktan ötürü şimdiden özür dilerim dirayetli ol ve sakın bozulma emi
Ben ziraat mühendisiyim eşimde aynı şekilde. Eşimin zirai ilaç bayisi var canım orda satıyorlar her türlü ciceklerle ilgili şey var. Böceklenme icin, bit için, vitamin,yosun falan hepsini bulabilirsin. Yaşadığın şehirde vardır illaki bi zirai ilaç bayisiHimmm bı şansımı deniyeyim bakalım bulabilecek miyimteşekkür ederim
Sonra mavi tozu arayanları takip edip buraya ulaşıp örgüt derlerse karışmam
İlk gün uyumuştu bugün uyumadı malesefGünaydın,geri uyuyor mu bari
Günaydın,iyi yapmışsın dinlenmeye de ihtiyacın var
Şu saate kadar hiç iş yapmadım ya ben
Karnıyarık yapıyorum canım dünden çorbam var yanına pilav da yaparım yeter şükürYemekte yok bi çorba yaptım. Siz iftara ne yaptığınız
Bende de çorba salataBende bişey yapmadm sayılır çocukları bi aşağı indirdim pert olduk hepimiz.
Mutfağı topladım süpürdüm ortalık topladım o kadar.
Dünden çorba var pilav var püreli köfte yapıcam
Şükür hasta değilim canım kızlar bilir Ramazan da kendimi güç tasarrufu moduna alırımKarnıyarık yapıyorum canım dünden çorbam var yanına pilav da yaparım yeter şükür
Halsizliğin mi var canım niye yapamadın hasta mısın?
Ben kilo verişimin şerefine çorna makarna salata yapcam bugünYemekte yok bi çorba yaptım. Siz iftara ne yaptığınız
Eşim de oruçlu bugün şekeri var ya onun iftar saatine kadar yerlere düşmüş olur onun için bi şeyler yapayım diyorum da. Yapmıcam sanırım olmadı reçel yesinBen kilo verişimin şerefine çorna makarna salata yapcam bugün
Zaten insan çok bişey de yiyemiyo tıkanıyo boşverEşim de oruçlu bugün şekeri var ya onun iftar saatine kadar yerlere düşmüş olur onun için bi şeyler yapayım diyorum da. Yapmıcam sanırım olmadı reçel yesin
Ben de cumartesi tartilcam verdiysem (ki vermis olmam lazim) kendime güllac yapcam bi tepsi hediye etcemBen kilo verişimin şerefine çorna makarna salata yapcam bugün
Ooh afiyet olsun benimde bidaki haftaki ödül planım oBen de cumartesi tartilcam verdiysem (ki vermis olmam lazim) kendime güllac yapcam bi tepsi hediye etcem