- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ruhun yorgun zaten yat dinlenÇocuklsrı babaları aldı. Bende dışarı gittim. Avuktala görüştüm. O kadar güzel yağmur yağıyodu ki biraz yürüsem dedim. Sonra kendine gel tek başınasın. Bi hastalanırsan bi kap çorba yapanın olmaz dedim:) bindim taksiye. Alışveriş yapmadan eve geldim. Bi yandan çok uyuyasım var bi yandan tüm dolapları döküp toplayasım var
Kanalının adı ne acaba:) bende bakayımYaptıklarımı yazayım
Sabah erkenden youtube videosunun son hazırlıklarını yapıp yayinladim
Sonra annemle kahvaltı hazırladık bir yandan da makineyi bosalttim
Kahvaltiliklari kaldırıp mutfağı tertemiz yaptık
Çamaşırlar vardı onları katladım
Sonra bahçeye çıktık biraz ot yolduk çiçeklerin etrafını temizledik oğlum da kumda oynadı
Bezine kadar kum dolmuş onu temizledim
Öğlen yemeği hazırladık yedik topladım
Şimdide markete gitsek mi diye düşünüyorum hem ihtiyaç var hemde tembelliğin var
Bi kahve yaptım dizi izleyeceğimHakkında hayırlısı olsun inşallah. Ruhun yorgun zaten yat dinlen
Tuvalet eğitimi kolay oldu canım benim kız da 17 aylık yazın başlayım diyorumKolay kolay midem bulanmaz ama koku varsa dayanamıyorum
Bende iç başörtümü ağzıma burnuma sarıp değişirdim çocuğun altınıKolay kolay midem bulanmaz ama koku varsa dayanamıyorum
Tuvalet eğitimi kolay oldu canım benim kız da 17 aylık yazın başlayım diyorum
Benim büyük kızım 30aylık. Bende 10gün sonra başlıcam havalar ısınsın dedim. Hamileyken çok zor tuvalet eğitimi oğlumda çok zorlanmıştım 26aylıktı. Çişini öğrendi hemen. Kakasını 1ay altına yaptı çocuk ne kadar büyük olursa o kadar kolay oluyor benceTuvalet eğitimi kolay oldu canım benim kız da 17 aylık yazın başlayım diyorum
20 aylıkken denedim ben tam bir faciaydı. Geri beze döndük anlamıyorlar çünkü. Şimdi 31 aylık yazın başlıcam.Tuvalet eğitimi kolay oldu canım benim kız da 17 aylık yazın başlayım diyorum
Bana yazdın sanırım canım. Benim ki de 2018 ağustos doğumlu sonunda doğdu. Aynen öyle şimdi daha farkında benşm ki de bazen bezi çıkarıp gidiyoruz banyoya. Bu yaz daha kolay olur diye hayal ediyorum inş öyle olurAynıymış bizimkiler. Ekim 2018 doğumlu kızım. Çok farkında 3aydır. Bazen çişim geldi diyip bezi çıkarıyor ama tuvaletten çıkmak istemiyor. Bende havalar ısınsın diye bekledim
++++++
Balkonu yıkadim bayagi kirlenmis
Balkonun perdesinin ipleri kopmuştu onları diktim
Balkon terliklerini yıkadim
Camasirlari temiz balkona astim
Tozu alamadim onu da aliyim evi robota süpürttürcem ben de bazanin altiyla koltuklarin ustünu süpürürüm
Ders calisip spor yapcam
Bulasik makinesi bitti yerlescem(en sevdiğim )
+++++Simdiye kadar yaptiklarim;
Dolapları ve evi havalandirdim toparladim
Nevresimleri değiştirdim
Makineye camasir attim
Kahvaltıdan sonra mutfagi toplayip bulasik makinesini calistirdim
Ocağı sildim
Simdi biraz oturup ders caliscam. Arkasina toz alip evi supururum.
Evet canım. İnşallah kolay atlarız en büyük korkum bu tuvalet eğitimiBana yazdın sanırım canım. Benim ki de 2018 ağustos doğumlu sonunda doğdu. Aynen öyle şimdi daha farkında benşm ki de bazen bezi çıkarıp gidiyoruz banyoya. Bu yaz daha kolay olur diye hayal ediyorum inş öyle olur
Erken değil mi canım benimki 3 yaşına günler kala öğrendi öncesinde de denedim de tuttu kabız oldu ben vazgeçtimTuvalet eğitimi kolay oldu canım benim kız da 17 aylık yazın başlayım diyorum
İnşallah canım benimki de 2018 28 Mart doğumlu yeni öğrendiBana yazdın sanırım canım. Benim ki de 2018 ağustos doğumlu sonunda doğdu. Aynen öyle şimdi daha farkında benşm ki de bazen bezi çıkarıp gidiyoruz banyoya. Bu yaz daha kolay olur diye hayal ediyorum inş öyle olur