- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Maske takacağım bonus dayanamıyorum bi de normal alaturka tuvalete gidiyor klozet olsa üstüne oturur kokusu çıkmazdı belki
Bende iç başörtümü ağzıma burnuma sarıp değişirdim çocuğun altını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maske takacağım bonus dayanamıyorum bi de normal alaturka tuvalete gidiyor klozet olsa üstüne oturur kokusu çıkmazdı belki
Bende iç başörtümü ağzıma burnuma sarıp değişirdim çocuğun altını
Çıkıyor çıkıyor bir de içine bakmak istiyorlarMaske takacağım bonus dayanamıyorum bi de normal alaturka tuvalete gidiyor klozet olsa üstüne oturur kokusu çıkmazdı belki
Kanalının adı ne acaba:) bende
Bana yazdın sanırım canım. Benim ki de 2018 ağustos doğumlu sonunda doğdu. Aynen öyle şimdi daha farkında benşm ki de bazen bezi çıkarıp gidiyoruz banyoya. Bu yaz daha kolay olur diye hayal ediyorum inş öyle olur
Sizinkiler benim kızdan daha büyükmüş bende bu yaz başlayacağım 24 aylık yarın doğum günü. Ama hiç rahatsız olmuyor yapınca yaptığını söylüyor. Allah yardımcımız olsunEvet canım. İnşallah kolay atlarız en büyük korkum bu tuvalet eğitimi
Benimki 26 kasım 2018Aynıymış bizimkiler. Ekim 2018 doğumlu kızım. Çok farkında 3aydır. Bazen çişim geldi diyip bezi çıkarıyor ama tuvaletten çıkmak istemiyor. Bende havalar ısınsın diye bekledim
Ayyy çok sevindimBende az önce izledim videonu
Çok üzüldüm canım olanlara yaşadıklarına Allah sana güç kuvvet versin her şeyi yapabilirsinÇocuklsrı babaları aldı. Bende dışarı gittim. Avuktala görüştüm. O kadar güzel yağmur yağıyodu ki biraz yürüsem dedim. Sonra kendine gel tek başınasın. Bi hastalanırsan bi kap çorba yapanın olmaz dedim:) bindim taksiye. Alışveriş yapmadan eve geldim. Bi yandan çok uyuyasım var bi yandan tüm dolapları döküp toplayasım var
Benimkide 3 aralik 2018 doğumlu ve bir ara çıkar takma dedi takmadım hazirliksizdim da öğlene kadar 6 kere yaptı öğlen taktım yeter diye mayıs gibi tekrar denerim diye düşünüyorumBenimki 26 kasım 2018
18 aylıkken çıkardı bezi. O günden beri ne tam öğrendi ne bez taktı.
Hala mı Anka Allah kolaylık versin çocuk büyütürken en çok tuvalet eğitiminde zorlandım ay neymiş buBenimki 26 kasım 2018
Maşallah hala emziriyor musun. Valla başta çok uğraştım bıraktım artık. Takmıyor. İlk başlarda pantolon da giymiyordu artık pantolon bari giyiyor.Benimkide 3 aralik 2018 doğumlu ve bir ara çıkar takma dedi takmadım hazirliksizdim da öğlene kadar 6 kere yaptı öğlen taktım yeter diye mayıs gibi tekrar denerim diye düşünüyorum
Artık 10 kere çişi geliyorsa 5-6 sını tuvalete yapıyor halıları kaldırdım ya rahatım nereye yaparsa yapsın takmıyorum koltukta oturmaz zaten kurtluen büyük oğlum kendi öğrendi 18 aylıktı. 3-4 gün sürdü. 3.de 2,5 yaşındaydı 3-4 günde öğrendi. Bu sonradan gelme ömrümü yediHala mı Anka Allah kolaylık versin çocuk büyütürken en çok tuvalet eğitiminde zorlandım ay neymiş bu
Yaz sonuna başla sende istersen. O zamana kadar biraz daha farkına varır.Sizinkiler benim kızdan daha büyükmüş bende bu yaz başlayacağım 24 aylık yarın doğum günü. Ama hiç rahatsız olmuyor yapınca yaptığını söylüyor. Allah yardımcımız olsun
Ayy benimki de öyleydi ben taktım dayanamadım.Benimki 26 kasım 2018
Amin canımÇok üzüldüm canım olanlara yaşadıklarına Allah sana güç kuvvet versin her şeyi yapabilirsin
Hepimizin nerdeyse 2018 doğumlu. Benşmde 17ekim 2018Benimkide 3 aralik 2018 doğumlu ve bir ara çıkar takma dedi takmadım hazirliksizdim da öğlene kadar 6 kere yaptı öğlen taktım yeter diye mayıs gibi tekrar denerim diye düşünüyorum
Bende en çok tuvalet eğitiminde zorlandım 10 15güne başlıcam gözüm korkuyoHala mı Anka Allah kolaylık versin çocuk büyütürken en çok tuvalet eğitiminde zorlandım ay neymiş bu
Anneliğin altın vuruşu derler heç duymadın mıHala mı Anka Allah kolaylık versin çocuk büyütürken en çok tuvalet eğitiminde zorlandım ay neymiş bu
Yeni bıraktım emzirmeyi ama bakalım inşallah tuvalette kolay olurMaşallah hala emziriyor musun. Valla başta çok uğraştım bıraktım artık. Takmıyor. İlk başlarda pantolon da giymiyordu artık pantolon bari giyiyor.
Artık 10 kere çişi geliyorsa 5-6 sını tuvalete yapıyor halıları kaldırdım ya rahatım nereye yaparsa yapsın takmıyorum koltukta oturmaz zaten kurtluen büyük oğlum kendi öğrendi 18 aylıktı. 3-4 gün sürdü. 3.de 2,5 yaşındaydı 3-4 günde öğrendi. Bu sonradan gelme ömrümü yedi
Maşallah gerçekten ilk kim öğretirse tecrübelerini aktarsın herkesin gözü korkuyorYaz sonuna başla sende istersen. O zamana kadar biraz daha farkına varır.
Ayy benimki de öyleydi ben taktım dayanamadım.
Amin canım
Hepimizin nerdeyse 2018 doğumlu. Benşmde 17ekim 2018
Bende en çok tuvalet eğitiminde zorlandım 10 15güne başlıcam gözüm korkuyo
Ben oğlumda denedim. Bezi gece ve gündüz tamamen çıkardım. 15dk ya bi tuvalete götürdüm. Lazımlık falan işe yaramadı bizde. Direk klozete oturdu. Gece de kaldırdık 2kere. Çiş hiç kaçırmadı gündüz ama kaka zorduMaşallah gerçekten ilk kim öğretirse tecrübelerini aktarsın herkesin gözü korkuyor
Dıt dı dı dıtttt neler yaptım
Çayı koydum
Dağınıklığı topladım
Kitap okudum
Kahvaltı hazırladım
Mercimek çorbası koydum pişti
Yatakları düzelttim
Salon koltuklarını biraz çizmiş küçük bey,onları sildim
Wc yi çamaşır suladım,çöplerini değiştirdim
Banyo lavabosunu ovdum,klozet temizledim,çöplerini değiştirdim
Çocuk odası çöpünü değiştirdim
Küçüğümü uğurladım
Öğle yemeği yedik,çıkan bulaşıkları yıkadım,kaldırdım12 de başladım
Mutfağı topladım
Tavuk sote yaptım
Giydim spor ayakkabılarımı başladım temizliğe
Halıları fırçaladım, süpürdüm, topladım(salonun)
Salonun bütün mobilyalarını sildim,sehpalar,masa,sandalyeler,tv ünitesi,pencere önü
Koltukları süpürdüm
Koltukları çektim altlarını süpürdüm,sildim
Yerler kurusun halıları sericem
Bende alırımAnladım canım koku hassasiyeti varsa birde hamilelik eklenince zor olur tabi. Bilirim o koku hassasiyetini bende eşimden çekiyorum 5 metre uzaktan herşeyin kokusunu alır
Aman öğrenecek elbetMaşallah hala emziriyor musun. Valla başta çok uğraştım bıraktım artık. Takmıyor. İlk başlarda pantolon da giymiyordu artık pantolon bari giyiyor.
Artık 10 kere çişi geliyorsa 5-6 sını tuvalete yapıyor halıları kaldırdım ya rahatım nereye yaparsa yapsın takmıyorum koltukta oturmaz zaten kurtluen büyük oğlum kendi öğrendi 18 aylıktı. 3-4 gün sürdü. 3.de 2,5 yaşındaydı 3-4 günde öğrendi. Bu sonradan gelme ömrümü yedi
Allah kolaylık versin canımYaz sonuna başla sende istersen. O zamana kadar biraz daha farkına varır.
Ayy benimki de öyleydi ben taktım dayanamadım.
Amin canım
Hepimizin nerdeyse 2018 doğumlu. Benşmde 17ekim 2018
Bende en çok tuvalet eğitiminde zorlandım 10 15güne başlıcam gözüm korkuyo
İlk defa duydum ama kim demişse çok iyi laf etmişAnneliğin altın vuruşu derler heç duymadın mı
Vay vay maşallahÖğle yemeği yedik,çıkan bulaşıkları yıkadım,kaldırdım
Bütün halıları fırçaladım,süpürdüm,topladım
Kapıları sildim,suyla tozunu aldım her yerin
Pencere önlerini sildim
Anrtreyi elimle sildim,bütün süpürgelikleri elimle sildim, çamaşır makinesini çektim altını sağını solunu sildim
Mutfak koltuğunu çektim altını süpürüp sildim,ardiyeye kaldırılacakları kaldırdım
Mutfağı süpürdüm sildim
Oturma odasında koltukları çektim,süpürdüm sildim
Kuş kafesinin durduğu duvarı sildim
Yatak odasını süpürdüm sildim
Çocuk odasını sadece süpürdüm
Çamaşır asmıştım,topladım katladım
Halıları serdim
Wc yi hortum takıp yıkadım
Süpürgeyi boşalttım,aparatlarını yıkadım,duş aldım
Akşam yemeğini yedik,mutfağı topladım
Milföyden börek yaptım
Yer silme suyunu bir kaç defa değiştirdim bu arada