Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bana yazdın sanırım canım. Benim ki de 2018 ağustos doğumlu sonunda doğdu. Aynen öyle şimdi daha farkında benşm ki de bazen bezi çıkarıp gidiyoruz banyoya. Bu yaz daha kolay olur diye hayal ediyorum inş öyle olur

Evet canım. İnşallah kolay atlarız en büyük korkum bu tuvalet eğitimi:KK43:
Sizinkiler benim kızdan daha büyükmüş bende bu yaz başlayacağım 24 aylık yarın doğum günü. Ama hiç rahatsız olmuyor yapınca yaptığını söylüyor. Allah yardımcımız olsun

Çocuklsrı babaları aldı. Bende dışarı gittim. Avuktala görüştüm. O kadar güzel yağmur yağıyodu ki biraz yürüsem dedim. Sonra kendine gel tek başınasın. Bi hastalanırsan bi kap çorba yapanın olmaz dedim:) bindim taksiye. Alışveriş yapmadan eve geldim. Bi yandan çok uyuyasım var bi yandan tüm dolapları döküp toplayasım var
Çok üzüldüm canım olanlara yaşadıklarına Allah sana güç kuvvet versin her şeyi yapabilirsin

Benimki 26 kasım 2018
18 aylıkken çıkardı bezi. O günden beri ne tam öğrendi ne bez taktı. :olamaz:
Benimkide 3 aralik 2018 doğumlu ve bir ara çıkar takma dedi takmadım hazirliksizdim da öğlene kadar 6 kere yaptı öğlen taktım yeter diye mayıs gibi tekrar denerim diye düşünüyorum

Benimkide 3 aralik 2018 doğumlu ve bir ara çıkar takma dedi takmadım hazirliksizdim da öğlene kadar 6 kere yaptı öğlen taktım yeter diye mayıs gibi tekrar denerim diye düşünüyorum
Maşallah hala emziriyor musun. Valla başta çok uğraştım bıraktım artık. Takmıyor. İlk başlarda pantolon da giymiyordu artık pantolon bari giyiyor.
Hala mı Anka Allah kolaylık versin çocuk büyütürken en çok tuvalet eğitiminde zorlandım ay neymiş bu
Artık 10 kere çişi geliyorsa 5-6 sını tuvalete yapıyor 😅😅 halıları kaldırdım ya rahatım nereye yaparsa yapsın takmıyorum 😅😅 koltukta oturmaz zaten kurtlu😅en büyük oğlum kendi öğrendi 18 aylıktı. 3-4 gün sürdü. 3.de 2,5 yaşındaydı 3-4 günde öğrendi. Bu sonradan gelme ömrümü yedi 😅😅

Sizinkiler benim kızdan daha büyükmüş bende bu yaz başlayacağım 24 aylık yarın doğum günü. Ama hiç rahatsız olmuyor yapınca yaptığını söylüyor. Allah yardımcımız olsun
Yaz sonuna başla sende istersen. O zamana kadar biraz daha farkına varır.
Benimki 26 kasım 2018
18 aylıkken çıkardı bezi. O günden beri ne tam öğrendi ne bez taktı. :olamaz:
Ayy benimki de öyleydi ben taktım dayanamadım.
Çok üzüldüm canım olanlara yaşadıklarına Allah sana güç kuvvet versin her şeyi yapabilirsin
Amin canım
Hepimizin nerdeyse 2018 doğumlu. Benşmde 17ekim 2018☺️
Hala mı Anka Allah kolaylık versin çocuk büyütürken en çok tuvalet eğitiminde zorlandım ay neymiş bu
Bende en çok tuvalet eğitiminde zorlandım 10 15güne başlıcam gözüm korkuyo:KK43:

Maşallah hala emziriyor musun. Valla başta çok uğraştım bıraktım artık. Takmıyor. İlk başlarda pantolon da giymiyordu artık pantolon bari giyiyor.

Artık 10 kere çişi geliyorsa 5-6 sını tuvalete yapıyor 😅😅 halıları kaldırdım ya rahatım nereye yaparsa yapsın takmıyorum 😅😅 koltukta oturmaz zaten kurtlu😅en büyük oğlum kendi öğrendi 18 aylıktı. 3-4 gün sürdü. 3.de 2,5 yaşındaydı 3-4 günde öğrendi. Bu sonradan gelme ömrümü yedi 😅😅
Yeni bıraktım emzirmeyi ama bakalım inşallah tuvalette kolay olur

Amin canım

Bende en çok tuvalet eğitiminde zorlandım 10 15güne başlıcam gözüm korkuyo:KK43:
Maşallah gerçekten ilk kim öğretirse tecrübelerini aktarsın herkesin gözü korkuyor

Maşallah gerçekten ilk kim öğretirse tecrübelerini aktarsın herkesin gözü korkuyor
Ben oğlumda denedim. Bezi gece ve gündüz tamamen çıkardım. 15dk ya bi tuvalete götürdüm. Lazımlık falan işe yaramadı bizde. Direk klozete oturdu. Gece de kaldırdık 2kere. Çiş hiç kaçırmadı gündüz ama kaka zordu

Dıt dı dı dıtttt neler yaptım

🌵Çayı koydum
🌵Dağınıklığı topladım
🌵Kitap okudum
🌵Kahvaltı hazırladım
🌵Mercimek çorbası koydum pişti
🌵Yatakları düzelttim
🌵Salon koltuklarını biraz çizmiş küçük bey,onları sildim
🌵Wc yi çamaşır suladım,çöplerini değiştirdim
🌵Banyo lavabosunu ovdum,klozet temizledim,çöplerini değiştirdim
🌵Çocuk odası çöpünü değiştirdim
🌵Küçüğümü uğurladım

12 de başladım

🌵Mutfağı topladım
🌵Tavuk sote yaptım

Giydim spor ayakkabılarımı başladım temizliğe

🌵Halıları fırçaladım, süpürdüm, topladım(salonun)
🌵Salonun bütün mobilyalarını sildim,sehpalar,masa,sandalyeler,tv ünitesi,pencere önü
🌵Koltukları süpürdüm
🌵Koltukları çektim altlarını süpürdüm,sildim

Yerler kurusun halıları sericem
🌵Öğle yemeği yedik,çıkan bulaşıkları yıkadım,kaldırdım
🌵Bütün halıları fırçaladım,süpürdüm,topladım
🌵Kapıları sildim,suyla tozunu aldım her yerin
🌵Pencere önlerini sildim
🌵Anrtreyi elimle sildim,bütün süpürgelikleri elimle sildim, çamaşır makinesini çektim altını sağını solunu sildim
🌵Mutfak koltuğunu çektim altını süpürüp sildim,ardiyeye kaldırılacakları kaldırdım
🌵Mutfağı süpürdüm sildim
🌵Oturma odasında koltukları çektim,süpürdüm sildim
🌵Kuş kafesinin durduğu duvarı sildim
🌵Yatak odasını süpürdüm sildim
🌵Çocuk odasını sadece süpürdüm
🌵Çamaşır asmıştım,topladım katladım
🌵Halıları serdim
🌵Wc yi hortum takıp yıkadım
🌵Süpürgeyi boşalttım,aparatlarını yıkadım,duş aldım
🌵Akşam yemeğini yedik,mutfağı topladım
🌵Milföyden börek yaptım
🌵Yer silme suyunu bir kaç defa değiştirdim bu arada

Bittim,güya temizlik yapmıştım,hep toz hep😑😬
:ruh::ruh::ruh:

Aman öğrenecek elbet

Amin canım

Allah kolaylık versin canım
Anneliğin altın vuruşu derler heç duymadın mı
İlk defa duydum ama kim demişse çok iyi laf etmiş
🌵Öğle yemeği yedik,çıkan bulaşıkları yıkadım,kaldırdım
🌵Bütün halıları fırçaladım,süpürdüm,topladım
🌵Kapıları sildim,suyla tozunu aldım her yerin
🌵Pencere önlerini sildim
🌵Anrtreyi elimle sildim,bütün süpürgelikleri elimle sildim, çamaşır makinesini çektim altını sağını solunu sildim
🌵Mutfak koltuğunu çektim altını süpürüp sildim,ardiyeye kaldırılacakları kaldırdım
🌵Mutfağı süpürdüm sildim
🌵Oturma odasında koltukları çektim,süpürdüm sildim
🌵Kuş kafesinin durduğu duvarı sildim
🌵Yatak odasını süpürdüm sildim
🌵Çocuk odasını sadece süpürdüm
🌵Çamaşır asmıştım,topladım katladım
🌵Halıları serdim
🌵Wc yi hortum takıp yıkadım
🌵Süpürgeyi boşalttım,aparatlarını yıkadım,duş aldım
🌵Akşam yemeğini yedik,mutfağı topladım
🌵Milföyden börek yaptım
🌵Yer silme suyunu bir kaç defa değiştirdim bu arada