Al beni lan diyen ördek kim ola kiAl beni lan diyen ördek geldi aklıma
Al beni lan diyen ördek geldi aklıma
Bunun ördek versiyonuAl beni lan diyen ördek kim ola ki
12 de başladımDıt dı dı dıtttt neler yaptım
Çayı koydum
Dağınıklığı topladım
Kitap okudum
Kahvaltı hazırladım
Mercimek çorbası koydum pişti
Yatakları düzelttim
Salon koltuklarını biraz çizmiş küçük bey,onları sildim
Wc yi çamaşır suladım,çöplerini değiştirdim
Banyo lavabosunu ovdum,klozet temizledim,çöplerini değiştirdim
Çocuk odası çöpünü değiştirdim
Küçüğümü uğurladım
Sen hamilesin yorma kendini canım zor mu geçiyor hamileliğinben ama biraz uzanayım mide boşalttım demin başıma bir ağrı girdi
Evet canım ondan bahsediyordum Allah güç kuvvet versin
Malesef canım iyi haber yokAtaayemi zeynepyu nasıl canım hastanız?
Yok şükür canım iyiyim geçmişti bulantılar çok afedersiniz kızımı tuvalete alıştırdım düne kadar bezini açıp altından aldığım çocuk tuvalette midem bulanıyor hele aç karnına ise direkt çıkarıyorum koku hassasiyeti oldum olası var bendeSen hamilesin yorma kendini canım zor mu geçiyor hamileliğin
Gidecem yine önce yemek yiyimÇok fena maratona ihtiyacım var gittiniz mi yine gelem mi peşinizden
Bende Buzdolabını sileyim o araGidecem yine önce yemek yiyim
Anladım canım koku hassasiyeti varsa birde hamilelik eklenince zor olur tabi. Bilirim o koku hassasiyetini bende eşimden çekiyorum 5 metre uzaktan herşeyin kokusunu alırYok şükür canım iyiyim geçmişti bulantılar çok afedersiniz kızımı tuvalete alıştırdım düne kadar bezini açıp altından aldığım çocuk tuvalette midem bulanıyor hele aç karnına ise direkt çıkarıyorum koku hassasiyeti oldum olası var bende
Kolay kolay midem bulanmaz ama koku varsa dayanamıyorumAnladım canım koku hassasiyeti varsa birde hamilelik eklenince zor olur tabi. Bilirim o koku hassasiyetini bende eşimden çekiyorum 5 metre uzaktan herşeyin kokusunu alır
Bende az önce izledim videonuYaptıklarımı yazayım
Sabah erkenden youtube videosunun son hazırlıklarını yapıp yayinladim
Sonra annemle kahvaltı hazırladık bir yandan da makineyi bosalttim
Kahvaltiliklari kaldırıp mutfağı tertemiz yaptık
Çamaşırlar vardı onları katladım
Sonra bahçeye çıktık biraz ot yolduk çiçeklerin etrafını temizledik oğlum da kumda oynadı
Bezine kadar kum dolmuş onu temizledim
Öğlen yemeği hazırladık yedik topladım
Şimdide markete gitsek mi diye düşünüyorum hem ihtiyaç var hemde tembelliğin var