Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çocuklsrı babaları aldı. Bende dışarı gittim. Avuktala görüştüm. O kadar güzel yağmur yağıyodu ki biraz yürüsem dedim. Sonra kendine gel tek başınasın. Bi hastalanırsan bi kap çorba yapanın olmaz dedim:) bindim taksiye. Alışveriş yapmadan eve geldim. Bi yandan çok uyuyasım var bi yandan tüm dolapları döküp toplayasım var
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ruhun yorgun zaten yat dinlen ❤️

Yaptıklarımı yazayım
Sabah erkenden youtube videosunun son hazırlıklarını yapıp yayinladim
Sonra annemle kahvaltı hazırladık bir yandan da makineyi bosalttim
Kahvaltiliklari kaldırıp mutfağı tertemiz yaptık
Çamaşırlar vardı onları katladım
Sonra bahçeye çıktık biraz ot yolduk çiçeklerin etrafını temizledik oğlum da kumda oynadı
Bezine kadar kum dolmuş onu temizledim
Öğlen yemeği hazırladık yedik topladım
Şimdide markete gitsek mi diye düşünüyorum hem ihtiyaç var hemde tembelliğin var
Kanalının adı ne acaba:) bende bakayım

Tuvalet eğitimi kolay oldu canım benim kız da 17 aylık yazın başlayım diyorum
Benim büyük kızım 30aylık. Bende 10gün sonra başlıcam havalar ısınsın dedim. Hamileyken çok zor tuvalet eğitimi oğlumda çok zorlanmıştım 26aylıktı. Çişini öğrendi hemen. Kakasını 1ay altına yaptı çocuk ne kadar büyük olursa o kadar kolay oluyor bence

Yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Mutfağı topladım kahvaltı sonrası
Buzdolabını sildim düzenledim
Mutfağı dip köşe süpürdüm Halıısnı kaldırıp
Salonu topladım süpürdüm sildim toz aldım
Oturma odası süpürdüm sildim toz aldım
Yatak odası süpürdüm sildim toz aldım
Çocuk odasını topladım süpürdüm sildim toz aldım
Vc lavoba ovdum süpürdüm sildim toz aldım
Duşakabini yıkadım
2 makine çamaşır yıkadım astım
Yemek yedik mutfak öyle duruyor

Yapacaklarım
Perde takılacak
Mutfak tekrar toplanacak
Kv ve ablam bir şeyler göndermiş onları düzenleyip dolaba atıcam

Yoruldum ama bende yaşlanmışım.

Aynıymış bizimkiler. Ekim 2018 doğumlu kızım. Çok farkında 3aydır. Bazen çişim geldi diyip bezi çıkarıyor ama tuvaletten çıkmak istemiyor. Bende havalar ısınsın diye bekledim
Bana yazdın sanırım canım. Benim ki de 2018 ağustos doğumlu sonunda doğdu. Aynen öyle şimdi daha farkında benşm ki de bazen bezi çıkarıp gidiyoruz banyoya. Bu yaz daha kolay olur diye hayal ediyorum inş öyle olur

++++++
💥Balkonu yıkadim bayagi kirlenmis
💥Balkonun perdesinin ipleri kopmuştu onları diktim
💥Balkon terliklerini yıkadim
💥Camasirlari temiz balkona astim☺️

🐥 🐥 🐥
💥Tozu alamadim onu da aliyim evi robota süpürttürcem ben de bazanin altiyla koltuklarin ustünu süpürürüm
💥Ders calisip spor yapcam
💥Bulasik makinesi bitti yerlescem(en sevdiğim 🤦🏼‍♀️)

Simdiye kadar yaptiklarim;
💥Dolapları ve evi havalandirdim toparladim
💥Nevresimleri değiştirdim
💥Makineye camasir attim
💥Kahvaltıdan sonra mutfagi toplayip bulasik makinesini calistirdim
💥Ocağı sildim
💥Simdi biraz oturup ders caliscam. Arkasina toz alip evi supururum.
+++++
💥 Yemegim öglen bitti yeniden yemek yapmak zorunda kaldim😂 (kağıt kebabi biraz ugrastiriciydi ama tadi güzeldi🤭)
💥Evi süpürdüm
💥Bulaşık makinesini yerlestirdim
💥Şaftım kaydı biraz dinlenip ders caliscam bide sporumu yapcam baska da biseye halim kalmadı😬

Bana yazdın sanırım canım. Benim ki de 2018 ağustos doğumlu sonunda doğdu. Aynen öyle şimdi daha farkında benşm ki de bazen bezi çıkarıp gidiyoruz banyoya. Bu yaz daha kolay olur diye hayal ediyorum inş öyle olur
Evet canım. İnşallah kolay atlarız en büyük korkum bu tuvalet eğitimi:KK43:

Tuvalet eğitimi kolay oldu canım benim kız da 17 aylık yazın başlayım diyorum
Erken değil mi canım benimki 3 yaşına günler kala öğrendi öncesinde de denedim de tuttu kabız oldu ben vazgeçtim
İnşallah canım benimki de 2018 28 Mart doğumlu yeni öğrendi

X