- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Topluyorum sen merak etme de dün vermedi bilenzikOhh caliskan ortim benden fayda yok tabana kuvvet topla bilenzikleri yaz geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topluyorum sen merak etme de dün vermedi bilenzikOhh caliskan ortim benden fayda yok tabana kuvvet topla bilenzikleri yaz geliyo
Ablam bu içine attıkları yüzünden psikolojik tedavi görüyor. İlk önceleri çekinip söyleyemiyordu, bide kötü olmamak için. Sonra da amaaan nasıl olsa anlamayacak değişmeyecekler dedi. Hep kendine ettiYani varya yazmayayım yazmayayım diyorum anlatacak eşim dostum yok şöyle rahatlayacagım kusura bakmayın kızlar azıcık kafanızı şişireceğim dün kayınvalidem bir akrabasıyla telefonda görüştü fısır fısır yarın size geleceğiz diye şimdi de bana diyorki şimdi bu tanıdık aradı gelinde oturalım diyor senin işlerin var zaten gelemezsin dimi diyor geçen tartışmıştıj gidip onu anlatacak günahını da almayayım da yinede. Şimdi ben niye kaldırıpta diyemiyorum mal gibi ee sen dün telefonda konuştun ya size geleceğiz diye şimdi niye bugün kadın gelin diyormuş gibi yapıyorsun niye diyemiyorum ki. Başka herşeyde oyle oğlu kızı birbiriyle küsüyor benden saklıyorlar yada kızıyla kavga ediyor benim yanımda sanki iyiymiş gibi yapıyor telefonda kavga kıyamet ama onlarla kavga edince ben bilmiyorum ya güya beni de aradan çıkarıyor bana da saydırıyor sen böylesin bana böyle demiştin zamanında diye bende salağa yatıyorum sanki haberim yokmuş gibi davranıyorum ama görüyorum ki ben öyle davrandıkça daha da salak yerine konuluyorum öff be şiştim valla
Sepetim dolu canım hava bozuk ya çok yıkayamıyorum.6 nisan ödevi
Çamaşır katlama,yerleştirme görüyorum
Kirli sepetinin dibini temizleme
Çamaşır makinesinin deterjan gözünü temizleme
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@nurumminem
Baharatlı lor gömdüm bir de sinirliydim nasıl güzel gittiM Musluk Suyu salça yemen guzum gel pattisli yumurta yaptım
Kahvaltı tepsimi kaldırdım8 de kalktım bugün,9:30 a kadar yaptıklarım
Kahvaltı hazırladım
Akşam yıkadığım tencereleri kaldırdım
Yatakları düzelttim
Küçüğümü uğurladım
Banyo lavabosunu ovdum,klozete temizleyici döktüm
Dağınıklığı topladım,yastıklar battaniyeler vs
Banto paspaslarını makineye attım
Kirlileri ayırdım
Mutfak çöpünü değiştirdim
Kahvaltı sofrasını topladım,kendime tepsi hazırladım
Bilemiyorum,kireç çözücü dökebilirsin çıkarıpSepetim dolu canım hava bozuk ya çok yıkayamıyorum.
Deterjan gözünde deterjan kalıntıları oluştu. Sıcak su bekletip yıkadım yine de çıkmadı. Bi fikrin var mı negom?
Tamam canım sağol bi deniyimBilemiyorum,kireç çözücü dökebilirsin çıkarıp
Son dakika golleri Haziran a şehir dışından gelen olursa temizliğin anasını ağlatirim kesinlaf aramızda umarım gelmezlerArada gelme kız hep gel. Laf aramızda bizde hamarat değiliz son dk golleri hep onlar
Allah razı olsun hepinizden gerçekten hem iç ferahlatıyorsunuz hemde gerçekleri görmeye vesile oluyorsunuz iyi ki varsınız hepinizAblam bu içine attıkları yüzünden psikolojik tedavi görüyor. İlk önceleri çekinip söyleyemiyordu, bide kötü olmamak için. Sonra da amaaan nasıl olsa anlamayacak değişmeyecekler dedi. Hep kendine etti
Sen zaten saygını bozmazsın canım. Ama seni kimsenin ezmesine ve üzmesine izin verme.
Sende iyi ki varsın canım kendini üzmeye inan değmiyor.uğruna hasta olduğun insanlar yanında olmuyor.Allah razı olsun hepinizden gerçekten hem iç ferahlatıyorsunuz hemde gerçekleri görmeye vesile oluyorsunuz iyi ki varsınız hepiniz
Ablam bu içine attıkları yüzünden psikolojik tedavi görüyor. İlk önceleri çekinip söyleyemiyordu, bide kötü olmamak için. Sonra da amaaan nasıl olsa anlamayacak değişmeyecekler dedi. Hep kendine etti
Sen zaten saygını bozmazsın canım. Ama seni kimsenin ezmesine ve üzmesine izin verme.
Beraber oturuyorlar canım kv ile.Aynen benim ablam da öyle. Sadece psikolojik değil şu an saglikli bi tarafi kalmadi. Stres her seyin basi gercekten kendi kendine dusunup kendini yiyo insan..
En sonunda iletisimi kesti o aileyle hala stres üzüntü yapiyo ama eskisi kadar uzemiyolar en azindan..
Birtekefem Ben muhtemelen senden daha küçüğüm ama mesafe koyamiyorum laf söyleyemiyorum demissin. O zaman o raddeye gelememissindir. Ya da karakter meselesi bilmiyorum. Bi raddeden sonra insan buz gibi soğuyor çünkü.
Cok yakın değilseniz fazla gorusmemeye calis. Benimkiler de ayni seyleri yapiyolar karışmaya gelince her seye karisir ama kendi aralarinda bi mevzu dönünce beni mutfaga gönderir civciv kalk kahve yap diye sanki ben gerizekaliyim anlamiyorum. Hoş merakli degilim zaten de. Insani salak yerine koymalari komik. Ben farketmezdim yine gerci tesadüfen bi kere bastım ben gelince kıvırdilar gozumun icine baka baka yalan söyledi hem de kac kere. İste bi süre sonra konuşasın göresin gelmiyo. Ben cagirmasin diye dua ediyorum sen de cagirmadi diye alinmissin amaan bosver ne guzel iste kafani dinlersin
Obje boyuyorum canım geri dönüşüm diyelimNego boyama olarak ne yapıyorsun
Valla acaba Bi ben mi yaşıyorım bunları diyordum ama tek olmadığımı görünce sevinsem mi üzülsem mi bilemedim aynı şeyler tam olarak hadi Bi kahve yap Bi su getirAynen benim ablam da öyle. Sadece psikolojik değil şu an saglikli bi tarafi kalmadi. Stres her seyin basi gercekten kendi kendine dusunup kendini yiyo insan..
En sonunda iletisimi kesti o aileyle hala stres üzüntü yapiyo ama eskisi kadar uzemiyolar en azindan..
Birtekefem Ben muhtemelen senden daha küçüğüm ama mesafe koyamiyorum laf söyleyemiyorum demissin. O zaman o raddeye gelememissindir. Ya da karakter meselesi bilmiyorum. Bi raddeden sonra insan buz gibi soğuyor çünkü.
Cok yakın değilseniz fazla gorusmemeye calis. Benimkiler de ayni seyleri yapiyolar karışmaya gelince her seye karisir ama kendi aralarinda bi mevzu dönünce beni mutfaga gönderir civciv kalk kahve yap diye sanki ben gerizekaliyim anlamiyorum. Hoş merakli degilim zaten de. Insani salak yerine koymalari komik. Ben farketmezdim yine gerci tesadüfen bi kere bastım ben gelince kıvırdilar gozumun icine baka baka yalan söyledi hem de kac kere. İste bi süre sonra konuşasın göresin gelmiyo. Ben cagirmasin diye dua ediyorum sen de cagirmadi diye alinmissin amaan bosver ne guzel iste kafani dinlersin