- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Allah şifa versin inşBende iş yaptım ama çok canım sıkıldı kuzenim kovid pozitifti yoğun bakıma almışlar uyutuyorlar mış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin inşBende iş yaptım ama çok canım sıkıldı kuzenim kovid pozitifti yoğun bakıma almışlar uyutuyorlar mış
Uykum kaçtı ya debeleniyom yatakta sen napıyonM Musluk Suyu oturuyon mu kız
Yeşil çay içiyom Nego bakarsa görsün diye mutfağı parlattımUykum kaçtı ya debeleniyom yatakta sen napıyon
İyi yapmışsın benim mutfakta kahve bulaşığı duruyor zor geldi sen naptın boya işini bitti miYeşil çay içiyom Nego bakarsa görsün diye mutfağı parlattım
Salon koridor küçük wc ve banyo bitti bu hafta onların temizliği ile uğraşıcam haftasonunda mutfakla yatak odasına giricez kendimiz yaptığımız için yavaş oluyorİyi yapmışsın benim mutfakta kahve bulaşığı duruyor zor geldi sen naptın boya işini bitti mi
Allah kolaylık versin inş. Zor oluyor boya badana işiSalon koridor küçük wc ve banyo bitti bu hafta onların temizliği ile uğraşıcam haftasonunda mutfakla yatak odasına giricez kendimiz yaptığımız için yavaş oluyor
Doğru diyorsun canları isteyince yapıyorlar her işiM Musluk Suyu e tabi kocayla iş yapınca bide onun keyfini beklemek var akşam yorgunum dedi yattı adam bugün boşa gitti salonun kapısını kilitledim bekledim
Evde eşya çok olmasa daha kolay olacakta ordan oraya eşya taşıyorum salonun sandalyeleri mutfakta TV yatak odasında tekli koltuğu ve yastıklar çocukların odada şuanda şimdi herşeyi temizlemem gerekecek.Allah kolaylık versin inş. Zor oluyor boya badana işi
Sakin kalacam köprüyü geçene kadar yoksa elimdekinden de olmayayım yavaş yavaş olacak inşallahDoğru diyorsun canları isteyince yapıyorlar her işi
Okurken ben darlandım. Allah yardımcın olsun vallaEvde eşya çok olmasa daha kolay olacakta ordan oraya eşya taşıyorum salonun sandalyeleri mutfakta TV yatak odasında tekli koltuğu ve yastıklar çocukların odada şuanda şimdi herşeyi temizlemem gerekecek.
Çocuklar bu akşam sandalyelerin altını sığınak yapmış oynuyorlardı mutfakta silme şansımda yoktu
Yeni bina değil canım kullanımdan kalan su kireciSudan kaynaklı kireç mi yoksa inşaattan sonra kalan tabaka gibi olan mı canım inşaattan kalan ise kuru kuru telle ovmuştuk biz
Mr muscle , cif veya herhangi bir markanın banyo için spreyleri işe yaramaz mı acabaYeni bina değil canım kullanımdan kalan su kireci
Ahhh çok çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşurBende iş yaptım ama çok canım sıkıldı kuzenim kovid pozitifti yoğun bakıma almışlar uyutuyorlar mış
Kullanıp memnun kalan var mı diye düşündüm yoksa çok fazla seçenek var ve cif çok zor olur gibi geldiMr muscle , cif veya herhangi bir markanın banyo için spreyleri işe yaramaz mı acaba
Derzde sorun yok canım fayanslar çok kireçli sadece kireç sökücü dökünce dersler kaynayıp erimiş sadeceCanım derz temizleyiciler var onlar işe yarayabilir belki acaba o da fayansa zarar verir mi bilmiyorum
Ayy çok üzüldüm Allah tez şifasını versin inşallah kaç yaşında
Bildiğimiz cif değil canım cif markasının da banyo spreyi varKullanıp memnun kalan var mı diye düşündüm yoksa çok fazla seçenek var ve cif çok zor olur gibi geldi