- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
Bende saksı filan boyuyorum güzelleştirmek için de seni hayalimde şöyle oturup resim çizen Bi kadın olarak hayal ettim deObje boyuyorum canım geri dönüşüm diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende saksı filan boyuyorum güzelleştirmek için de seni hayalimde şöyle oturup resim çizen Bi kadın olarak hayal ettim deObje boyuyorum canım geri dönüşüm diyelim
Ben de mandala boyadığını düşündümBende saksı filan boyuyorum güzelleştirmek için de seni hayalimde şöyle oturup resim çizen Bi kadın olarak hayal ettim de
Allah yardımcın olsun inşallahValla acaba Bi ben mi yaşıyorım bunları diyordum ama tek olmadığımı görünce sevinsem mi üzülsem mi bilemedim aynı şeyler tam olarak hadi Bi kahve yap Bi su getir
Nasıl yaptın canım? Aklımda tarif bulunsunAkşam için tavuk terbiyeledim belki yarın pişiririm,yemeğim var
A ha ha yok öyle bir yeteneğim çok şey boyadım bir ara,yine boyayım desim ama zorla yaptım bu seferBende saksı filan boyuyorum güzelleştirmek için de seni hayalimde şöyle oturup resim çizen Bi kadın olarak hayal ettim de
Hepsini birden mi döktün ki?Kızlar nörüyonuz be ya
Ben hala mutfakla uğraşıyorum. Yerleşemedim koskoca mutfağa resmen bu gün dolapları bitiririm. Perşembe arkadaşım gelecek onunla cam duvar girişiriz artık.
Var kitabım ama bana göre değil ince iş mıy mıyBen de mandala boyadığını düşündüm
Salça,yoğurt,sarımsak,köri,tuz,zeytinyağı karıştırıyorum onun içinde bekletiyorum canımNasıl yaptın canım? Aklımda tarif bulunsun
Eline sağlık canım ☺ ben düdüklüde tandır tarifinde köri koyuyorum güzel oluyor. Çay kaşığının ucuyla.A ha ha yok öyle bir yeteneğim çok şey boyadım bir ara,yine boyayım desim ama zorla yaptım bu sefer
Hepsini birden mi döktün ki?
Var kitabım ama bana göre değil ince iş mıy mıy
Salça,yoğurt,sarımsak,köri,tuz,zeytinyağı karıştırıyorum onun içinde bekletiyorum canım
Naptığımı ben de bilmiyorum eşyaları ordan oraya taşırken akşam olduHepsini birden mi döktün ki?
En güzeli anne evi valla kapıya gelince çocuk oluyorsun tüm yükler gidiveriyor sırtındanBen bugun anneme geldim kahvaltıya. Hala annemdeyim aksam gitcem kahvaltıyı geldiğimde annem hazırlamıştı, aksam yemeğini de annem yaptı bende tramisu yaptım kardeşimin proje ödevini yazdım
Sudan kaynaklı kireç mi yoksa inşaattan sonra kalan tabaka gibi olan mı canım inşaattan kalan ise kuru kuru telle ovmuştuk bizKızlar siz banyo fayansındaki kirecleri nasil çözüyorsunuz. Arkadaşım evini taşıdı ve duvarda çok kireç var diyor ben kireç sökücü fış fış yap dedim derzi söktü dedi limon tuzu ılık su yaptırdım çözmedi dedi..deterjanda olur siz ne dersiniz nasıl yapsın
Allah acil şifalar versin inşallah atlatırBende iş yaptım ama çok canım sıkıldı kuzenim kovid pozitifti yoğun bakıma almışlar uyutuyorlar mış
Allah şifalar versin canımBende iş yaptım ama çok canım sıkıldı kuzenim kovid pozitifti yoğun bakıma almışlar uyutuyorlar mış
Canım derz temizleyiciler var onlar işe yarayabilir belki acaba o da fayansa zarar verir mi bilmiyorumKızlar siz banyo fayansındaki kirecleri nasil çözüyorsunuz. Arkadaşım evini taşıdı ve duvarda çok kireç var diyor ben kireç sökücü fış fış yap dedim derzi söktü dedi limon tuzu ılık su yaptırdım çözmedi dedi..deterjanda olur siz ne dersiniz nasıl yapsın
Ayy çok üzüldüm Allah tez şifasını versin inşallah kaç yaşındaBende iş yaptım ama çok canım sıkıldı kuzenim kovid pozitifti yoğun bakıma almışlar uyutuyorlar mış