- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Ayy iki tene bilenzigim oldu bide İnceGünün hamaratları
Eki Görüntüle 2815347
Bugünkü hedefim ortası delik kuruş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy iki tene bilenzigim oldu bide İnceGünün hamaratları
Eki Görüntüle 2815347
Ben değildim diyecektim hamaratları tespit etmişsin zaten canımÖdev veresim yok.Dün kim hamarattı biri bana söylese
Kahvaltı sofrasını topladım,elde yıkanacakları yıkadımSabah rutinim
Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım
Ufak tefek dağınıklık topladım
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Makineye çamaşır attım
Wc leri temizledim,çöp kovalarını değiştirdim
Evet bizim gaz problemimiz var çabuk geçiyoNiye canım kendimize giyiyoruz,kendim beğenmiyorum görüntümü,kendimiz için yapıcaz
İnşaallah gazım çabuk bitmez
Bende okuyunca üzüldüm yazamadım insan alışıyor evdeki canlıyaKafamızı dağıtmaya çalışıyoruz valla üzüldük çok
Ben sarımsaklı köfte yapıcam şimdi hem onu çocuklarda yiyorevi topladim oglani yolladim
kahvalti hazirladim kaldirdim
makinalari calistirdim
evi süpürdüm
yemek önerisinde bulunursaniz sevinirim tıkandim
Bende akşam negonun rulo pasta videosunu izlerken eşim gördü istedi ama diyetteyim yapmayacağım haftaya kızın doğum günü var o zamana kadar beklesin zaten o da kilolu diyet yapsın birazMerhaba arkadaslar
Kahvaltı hazırladım topladım bulasıkları elimde yıkadım makina aksamdan yıkanmıştı yerleştirdim
Evi süpürdüm havalandırdım
Yatakları topladım
Vileda yaptım
Çamasır attım serdim
Tuvaleti yıkadım
Koza corba yaptım biraz parka çıkardım geldik yedirdim uyuttum şimdi. Profiterol istedi eşim ben diyetteyim çok severim yapsam nasıl dayanıycam yapmasam yazık adama napim bilemedim
2den 3e gelirim maratona. bakim sarimsakli kofteye degisik olabilir.Haydi kızlar 2 den 3e kadar güzel bir maraton yapalım ben 3 ten sonra bulguru ıslar çocuğu okuldan aldıktan sonra sarımsaklı köfteye başlarım hadi beni bu maratonumda yalnız komayın
2den 3e gelirim maratona. bakim sarimsakli kofteye degisik olabilir.
Benimki dünyaları yer kilo almaz masallah, sureklı pasta tatlı istiyorBende akşam negonun rulo pasta videosunu izlerken eşim gördü istedi ama diyetteyim yapmayacağım haftaya kızın doğum günü var o zamana kadar beklesin zaten o da kilolu diyet yapsın biraz
Çok sinirleniyorum ben onlara ya babamda öyle günde 3 öğün yemek yer her öğün en az 1 somun ekmek yer yetmez bide yatarken yer adamın 59 yıllık ömründe en fazla kilosu 65 olmuş hiç mi gen çekmez azcık benzesem nolurdukiBenimki dünyaları yer kilo almaz masallah, sureklı pasta tatlı istiyor
Napıyosun canım ne zamandır uğramıyorsun takıma yahu özledikO imitasyon du çiçeğim
Seninki ne kıyar miyim
Yiyorum içiyorum canım yaNapıyosun canım ne zamandır uğramıyorsun takıma yahu özledik