Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım, hayırlı cumalar
Canım zikirmatikte kayıtlı ben çektikçe o üstüne ekliyor günlük değil ama toplam sayıyı biliyorum inşallah 70000 e tamamlamaya çalışacamAynen bırakma çek tabi. Bi yere yaz istersen çizelge gibi olur. Yazıcı varsa hazır çizelgeler var onları çıktı alabilirsin
Canım zikirmatikte kayıtlı ben çektikçe o üstüne ekliyor günlük değil ama toplam sayıyı biliyorum inşallah 70000 e tamamlamaya çalışacam
Ben bir gün kaçırdım onun dışında her gün devam Allahın izniyleEpeydir hatırlatma yapmadık ne durumdasınız çekilebiliyor mu 3 aylar tesbihi?
Şaban ayının son 10 gününe girdik.
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
N nnnadal
@Birtekefem
@Brokilo
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
yaaa içim çekildi bonus neden durduk yere yaaŞu an şoktayım kuşumuz ölmüş yerde bulduk
Bilmiyorum ya hafif rahatsız gibiydi ama düzeliyodu kız aldı getirdi yanıma günaydın dediler odaları falan toparlıyoduk kızlarla içeri gitti yerde yatıyo dedi anladım zaten kuş yatar mıyaaa içim çekildi bonus neden durduk yere yaa
Çok üzüldümAh güzel kızım ya
Şu an şoktayım kuşumuz ölmüş yerde bulduk
Bilmiyorum ya hafif rahatsız gibiydi ama düzeliyodu kız aldı getirdi yanıma günaydın dediler odaları falan toparlıyoduk kızlarla içeri gitti yerde yatıyo dedi anladım zaten kuş yatar mı
Çok üzüldümAh güzel kızım ya
Sorma kuzum ya aynen midem gurulduyodu gece yatarken kahvaltıyı geç yapıyorum akşamcıyım diye.11 buçuk gibi yaptım kahvaltıyı.işyerinde de 5e doğru yedim.gece sodalı ayran içtim 2 bardak o kadar.yaklaşık 16 saat açlık oldu yaniKaç öğün yedin,öğün sayını artırırsan belki tamamlarsın.Bende 1300 kalori almışım,aç yatmayalı uzun zaman olmuştu
Günaydınn
Günaydın , hayırlı cumalar
Ya kıyamam çocuklar da nasıl üzülmüştür şimdiŞu an şoktayım kuşumuz ölmüş yerde bulduk
Hadi inşaallah verelim bu seferSorma kuzum ya aynen midem gurulduyodu gece yatarken kahvaltıyı geç yapıyorum akşamcıyım diye.11 buçuk gibi yaptım kahvaltıyı.işyerinde de 5e doğru yedim.gece sodalı ayran içtim 2 bardak o kadar.yaklaşık 16 saat açlık oldu yani