- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminAllah iyiliğinizi versin, hemen atlatırsınız insallah
Bilmiyorum ki 3,5 yaşında ve 2 aylık benimkiler. Çocuklarda birşey olursa haber verin dediler. Allah'tan ateş ve halsizlik yok onlardaYapılıyor nasıl yapılmıyor ya öncedendi o. Daha geçen hafta 6,5 yaş kızıma yaptırdım. Özeldi gittiğimiz yer acaba devlette olmuyomu bilemedim ya
AminÇok geçmiş olsun Allah şifa versin
Bizde korona olunca sormuştuk 18 yaş altına test yapılmıyor dendi neden dedik yapsak bile verilen ilaçlar 18 yaş altı kullanılamaz o yüzden yapılmıyor ne test ne ilaç dedi. Çocukta ateş halsizlik ishal falan olursa çocuk acile haber vererek gitmemiz gerekiyormus orada da çocuğun belirtisini durdurmaya yönelik tedavi uygulamıyormuş Z zeynebzeynebYapılıyor nasıl yapılmıyor ya öncedendi o. Daha geçen hafta 6,5 yaş kızıma yaptırdım. Özeldi gittiğimiz yer acaba devlette olmuyomu bilemedim ya
Bizim çocuk doktoru kızıma yaptırdı ama çok pişmanım keşke yaptırmasaydım. Çok kötü etkilendi hastaneden korkuyorBizde korona olunca sormuştuk 18 yaş altına test yapılmıyor dendi neden dedik yapsak bile verilen ilaçlar 18 yaş altı kullanılamaz o yüzden yapılmıyor ne test ne ilaç dedi. Çocukta ateş halsizlik ishal falan olursa çocuk acile haber vererek gitmemiz gerekiyormus orada da çocuğun belirtisini durdurmaya yönelik tedavi uygulamıyormuş Z zeynebzeyneb
PolemikAaaa M Musluk Suyu neden banlanmış
Bizde korona olunca sormuştuk 18 yaş altına test yapılmıyor dendi neden dedik yapsak bile verilen ilaçlar 18 yaş altı kullanılamaz o yüzden yapılmıyor ne test ne ilaç dedi. Çocukta ateş halsizlik ishal falan olursa çocuk acile haber vererek gitmemiz gerekiyormus orada da çocuğun belirtisini durdurmaya yönelik tedavi uygulamıyormuş Z zeynebzeyneb
Bugün ne yapıyoruz kahvaltıya ?Günaydın
Mutlu haftasonları
Günaydınnn
Bugün ne yapıyoruz kahvaltıya ?
Bugün ne yapıyoruz kahvaltıya ?
Günaydın
Mutlu haftasonları
Patates kızartması yaptım ben birde yumurta haşladımBugün ne yapıyoruz kahvaltıya ?