- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Geçmiş olsun canımBen bugün pek bir şey yapamadım hayta hicbir şey yapmadım oğlum hasta oldu çok mızmız hali yok kurban olduğumun benimde başım ağrıyor yattık genelde beraber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımBen bugün pek bir şey yapamadım hayta hicbir şey yapmadım oğlum hasta oldu çok mızmız hali yok kurban olduğumun benimde başım ağrıyor yattık genelde beraber
Ona kilit işlemiyorKüçüğü de bir yere kitle herkes ayrı takılsın
Geçmiş olsun canım ya keşke uyusan da sabah yapsan. Ağrın da geçerdi.Kim dedi sana mutfağa giriş diye manyak
Taşınıyormuşum gibi bir dağınıklık oldu inş toparlayabilirim. Başımda çok ağrıyo zaten.
Bi kahve yapıcam 1 saatte ne kadar olursa sonra yatıcam
Kulak pamuğuyla temizliyorlar. Şuan hatırlayamadım karbonat sirke miydi karışım ama Google a yazsan çıkar.Forumun işçimen kadınlarına selam olsun. 2 yıl once temizlik yqrismasi fotoğraflarını gördüm,harika. Temizliğe bayılırım. Yalniz su ocağın gözlerinin içini nasil temizliyorsunuz yanarken tıkanıyor en küçük göz, çakmak çakmıyor bazen. Nasil temizlenir içi ?
Teşekkürler.Kulak pamuğuyla temizliyorlar. Şuan hatırlayamadım karbonat sirke miydi karışım ama Google a yazsan çıkar.
Forumun işçimen kadınlarına selam olsun. 2 yıl once temizlik yqrismasi fotoğraflarını gördüm,harika. Temizliğe bayılırım. Yalniz su ocağın gözlerinin içini nasil temizliyorsunuz yanarken tıkanıyor en küçük göz, çakmak çakmıyor bazen. Nasil temizlenir içi ?
Pammık nasıl temizliyo kız yımış yımışKulak pamuğuyla temizliyorlar. Şuan hatırlayamadım karbonat sirke miydi karışım ama Google a yazsan çıkar.
Aynen oralari diyorum, tarifi de zor böyle kolaylik olsun. dis fircasi iyi fikir ne sikmaliyim? Yag cozden umudum yok.sirke karbonat ise yarar mi acabaSiyah kafaların altını diyosan diş fırçasıyla temizliyorum ben. Bişey taşırmamak lazım tabi o fena oluyo bide temizlerken su çok kullanınca çakmaklarda sorun oluyo çat çat çat ses geliyo sigortayı bile attırabiliyor.
Diş fırçasına tel sararakta olabilir tellenmesi gereken bi yer varsa
Bitkisel bir marka var isim vermeyeyim Frm diyim anlarsınız. Onun kireç sokucudunden 1 kapak dökun içindeki bütün kirler yanıklar kabarip çıkıyor sonra kurulama yapın. Birde suyu düğme kısımlarına kaçırmayın sorun olmaz. Çakmak bölümü etkilenmiyor sudan düğme altına kaçarsa su o zaman sigortayı attırıyor.Forumun işçimen kadınlarına selam olsun. 2 yıl once temizlik yqrismasi fotoğraflarını gördüm,harika. Temizliğe bayılırım. Yalniz su ocağın gözlerinin içini nasil temizliyorsunuz yanarken tıkanıyor en küçük göz, çakmak çakmıyor bazen. Nasil temizlenir içi ?
Teşekkür ederim. Diger kirec sökücü olur mu acaba? Islemi gece yatmadan yapayım sabaha kadar kurusun.Bitkisel bir marka var isim vermeyeyim Frm diyim anlarsınız. Onun kireç sokucudunden 1 kapak dökun içindeki bütün kirler yanıklar kabarip çıkıyor sonra kurulama yapın. Birde suyu düğme kısımlarına kaçırmayın sorun olmaz. Çakmak bölümü etkilenmiyor sudan düğme altına kaçarsa su o zaman sigortayı attırıyor.
Bu bitkisel olduğu için gönül rahatlığıyla yapıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Diğer kireç sokuculer aşırı kimyasal el bile değemiyoruz. Bir sıkıntı olur mu bilmiyorum yanlış bilgi vermek istememTeşekkür ederim. Diger kirec sökücü olur mu acaba? Islemi gece yatmadan yapayım sabaha kadar kurusun.
Aynen oralari diyorum, tarifi de zor böyle kolaylik olsun. dis fircasi iyi fikir ne sikmaliyim? Yag cozden umudum yok.sirke karbonat ise yarar mi acaba
Evi süpürdümNevresimi çıkardım yatak havalansın yenisini takmadım
İki yastık boşalttım kılıfı yıkanıyor,içini kabartıcam
Çocukların yataklar düzeldi
Banyo wc,lavabo yer temizlendi
Kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Çamaşır attım makineye
Katlanmış çamaşır vardı yerleştirdim