- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence odalarına al gardolabi çıkar balkona bir süre gözün hep üstünde olsun zamanla alışır küçükte nasıl davranacağına en azından oğlum üşümesin ders yaparkenSelam kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. Malumunuz yeni taşındık. Oğlanın çalışma masası odalarına sığmadı. Biz de balkona koyduk. Balkon cam balkon ve epey geniş öyle değerlendirdik. Haftada 1 gün canlı dersi var ve bilgisayar masa üstü o da balkonda çalışma masasında. Havalar da kotu gidiyor. Calisma masasını odalarına alıp gardrobu balkona alalım dedik ama ortanca rahat durmaz masaya çıkar bilgisayari kurcalar. Böyle kalsa oğlum üşür derste. Antreye koysam yine aynı dert bebeler rahat durmazlar. Eski evimde salonda kuruluydu. Salonda boyanmadik çizilmedik eşyam kalmamıştı. Sulu boya falan çok kullanıyorlar. Şaştım kaldım ne yapsam
Bonus bonusum kızın nasıl oldu?
Bu saate kadar yaptiklarim;
Evi havalandirip topladim
Yatagi düzelttim alezleri yikamistim onlari taktim
Yemekleri yaptim(ekşili sulu köfte/fırında ıspanak)
Bulasik makinesini yerlestirdim
Kendime bakım yaptım
Daha biseyler daha yaptim ama hatirlamiyorum yeni oturdum yani
Öğleden sonra yapacaklarim;
Kuran okumak
Ders calismak
Spor yapmak
Evi süpürmek
Sabahtan duracelldim öğleden sonra sıradan cinko karbon pile dönüstüm uyukladim durdum hicbir sey yapmadımbirileri çok çalışkan
Oh çok sevindim yaİyi şükür full kuduruyor
Ben canlı derste kızımı odaya kitliyorum ufaklık gidemiyor babasını da yatak odasına kitliyorum başka türlü rahat bırakmıyorSelam kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. Malumunuz yeni taşındık. Oğlanın çalışma masası odalarına sığmadı. Biz de balkona koyduk. Balkon cam balkon ve epey geniş öyle değerlendirdik. Haftada 1 gün canlı dersi var ve bilgisayar masa üstü o da balkonda çalışma masasında. Havalar da kotu gidiyor. Calisma masasını odalarına alıp gardrobu balkona alalım dedik ama ortanca rahat durmaz masaya çıkar bilgisayari kurcalar. Böyle kalsa oğlum üşür derste. Antreye koysam yine aynı dert bebeler rahat durmazlar. Eski evimde salonda kuruluydu. Salonda boyanmadik çizilmedik eşyam kalmamıştı. Sulu boya falan çok kullanıyorlar. Şaştım kaldım ne yapsam
Ay masa üstü demişsin masayı odalarına al sandalye ye çıkıp öyle çıkıyorsa masaya sandalyeyi ders bitince balkona mi koysanSelam kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. Malumunuz yeni taşındık. Oğlanın çalışma masası odalarına sığmadı. Biz de balkona koyduk. Balkon cam balkon ve epey geniş öyle değerlendirdik. Haftada 1 gün canlı dersi var ve bilgisayar masa üstü o da balkonda çalışma masasında. Havalar da kotu gidiyor. Calisma masasını odalarına alıp gardrobu balkona alalım dedik ama ortanca rahat durmaz masaya çıkar bilgisayari kurcalar. Böyle kalsa oğlum üşür derste. Antreye koysam yine aynı dert bebeler rahat durmazlar. Eski evimde salonda kuruluydu. Salonda boyanmadik çizilmedik eşyam kalmamıştı. Sulu boya falan çok kullanıyorlar. Şaştım kaldım ne yapsam
Küçüğü de bir yere kitle herkes ayrı takılsınBen canlı derste kızımı odaya kitliyorum ufaklık gidemiyor babasını da yatak odasına kitliyorum başka türlü rahat bırakmıyor
Kızzzzz koltuk takımı sildim bir dee nasıl unuttum onu canım çıktıYaptıklarım
Yatakları topladım
Ev ve mutfak topluydu
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Salonu cam ve perdeler hariç dip köşe temizledim koltukların yerini değiştirdim
Tüm evi süpürdüm
Çocuk odasının baza içini döktüm sildim yerleştirdim
1 makine çamaşır yıkadım astım katladım yerlerine koydum
Yemek yaptım yaparken farkında olmadan ellerimi kesmişim fena şekilde kanadı kan olan yerleri temizledim
Çöpleri attım
Çocuk odasının nevresimini değiştim
Bulaşık makinesini yerleştirdim bir de
Bir tek dolap içi kaldı o da ellerimi kesince kaldı inş yarın ya da akşam yaparım
Haklısın canımBence odalarına al gardolabi çıkar balkona bir süre gözün hep üstünde olsun zamanla alışır küçükte nasıl davranacağına en azından oğlum üşümesin ders yaparken
Oyle yaparım canım ya bilgisayarlada oynatmicam Mervenin dedigi gibi bir süre gözüm üzerinde olur artıkAy masa üstü demişsin masayı odalarına al sandalye ye çıkıp öyle çıkıyorsa masaya sandalyeyi ders bitince balkona mi koysan
Geçmiş olsun canımBen bugün pek bir şey yapamadım hayta hicbir şey yapmadım oğlum hasta oldu çok mızmız hali yok kurban olduğumun benimde başım ağrıyor yattık genelde beraber
En önemlisini unutmuşsun yaKızzzzz koltuk takımı sildim bir dee nasıl unuttum onu canım çıktı