- 12 Haziran 2019
- 17.558
- 106.490
- 36
İçim açıldı ya Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçim açıldı ya Günaydın kızlar
Bende 70le hamile kaldım 98le doğurdum sende en azından boy varmış bende o da yok 164 cm cikBende 86 70 le hamile kalmıştım boyum da 1.70
Ben o zaman yapmıştım ama yine battı ben sana eşlik ederim dün buzdolabının üstü ve içi gözüme battı mutfak dolaplarıda yağlanmış hepsinin içini dökmem ama benim mutfak çok büyük 19 dolap kapağı 8 çekmece var başlayınca anamı ağlatıyor birkerede bitmiyor çocuklarlaAdam gelsin taksın bakim mutfak temizliği gelsin peşinden Nego mutfağı yapmayan varmıydı? Varsa ramazandan önce yapalım kızlarla
Bonus ne zaman yapıcaz mutfağı?
FenalardayımNerdesin sen
Geldim geldim,Oo mali hanım gelmiş
Ne olduFenalardayım
Pozitif çıktı gene bizden biri.öteki vardiyadakileri karantinaya aldılar hep.aynı vardiyada olsak biz de güme gittiydik.şimdi 3 kasiyer kaldık.çok çalışıyoz bu araNe oldu
Sen yine doğumdan sonra vermişsin biraz ben veremedim hiçBende 70le hamile kaldım 98le doğurdum sende en azından boy varmış bende o da yok 164 cm cik
Ben o zaman yapmıştım ama yine battı ben sana eşlik ederim dün buzdolabının üstü ve içi gözüme battı mutfak dolaplarıda yağlanmış hepsinin içini dökmem ama benim mutfak çok büyük 19 dolap kapağı 8 çekmece var başlayınca anamı ağlatıyor birkerede bitmiyor çocuklarla
Ya neyseki,yine karantinaya girecektin yoksa.Allah kolaylık versin,canın sağolsun daPozitif çıktı gene bizden biri.öteki vardiyadakileri karantinaya aldılar hep.aynı vardiyada olsak biz de güme gittiydik.şimdi 3 kasiyer kaldık.çok çalışıyoz bu ara
Canim sen de mi burdaydın sürekli karsilasiyoruz bu aralarherkese günaydın :)
sabahın 5 inde uyanıp akşama yapacağım yemek için hazırlık yaptım,
kahvaltı hazırladım, eşimi uyandırdım birlikte kahvaltımızı yaptık :)
sonra sabahın huzuru ve sessizliğinde kahvemi içtim :)
biraz eve göz gezdirip yola çıktım, erken uyanmak muhteşem bir şey :)
Canim sen de mi burdaydın sürekli karsilasiyoruz bu aralar