- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Teşekkür ederim canım sağ olasınGünaydın, hayırlı sabahlar
Çok geçmiş olsun miniklere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım sağ olasınGünaydın, hayırlı sabahlar
Çok geçmiş olsun miniklere
Yapmadım ama görmüştüm karışıma bandırıp bandırıp temizlemişti kadınPammık nasıl temizliyo kız yımış yımış
Bak Nego da böyle demişÇok geçmiş olsun
En unutulmaz şey hem de
Kulak çöpü ve kürdanla
Başım ağrıdı 2. Kısımda çıkmaz inş bi müge keyfim varM Musluk Suyu Firdovsssss çıkmış
Yok onlar gidene kadar izlemiycem kitap okuyorum daha iyiBaşım ağrıdı 2. Kısımda çıkmaz inş bi müge keyfim var
Negom peynir kutusunun içine mi koydun direk o ilacı. Islanınca ilacının etkisi devam edecek mi acaba.M Musluk Suyu dün rutubet giderici geldi,dolap içine asılandanda aldım,yedek koku da aldım.Şimdi bu cihazın öyle bir esprisi yok diyerek kendim peynir kaplarından bir kutu daha yaptım,içine yedek aldığımı koydum.İşe yarayacak mı bakıcam.Biri yatak odasında biri girişte antre üstünde duracak.İnşaallah gider şu koku
İki kutuyu üst üste koydum,delikler falan açtım aynı orjinal gibi,altta ki kutudan birikecek suNegom peynir kutusunun içine mi koydun direk o ilacı. Islanınca ilacının etkisi devam edecek mi acaba.
Ben memnun kaldım koyduğum oda büyüktü ama duvarın nemini aldı.
Akıllı hatun vesselamİki kutuyu üst üste koydum,delikler falan açtım aynı orjinal gibi,altta ki kutudan birikecek su
Bonus Du yu want maraton?
Maraton öncesi meditasyon seansı başlamışYes off korus bınıs
Ahahahha mantıklıİki kutuyu üst üste koydum,delikler falan açtım aynı orjinal gibi,altta ki kutudan birikecek su