- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşim yazsana gizli gizli bakacağınaBen farkındaydım pusudayımmm, takip ediyorum burayı birkaç gündür misafir var evde girip doya doya yazamıyorum
Buraya da yağmış azcıkAy makine yeni bitti askıdakileri toplayıp yenilerini serecem dün gece kar yağdı hep burada
Kolay gelsinGünaydınlarrrr,
Etiket listesinde varım gibi yazayıım, ödevi aldım yapacağım inşallah :)
Bu akşam eşimin kız kardeşi ve eşi yemeğe geliyorlar kalmalı bi ziyaret olucak zaten yeni evliyim ilk kez birini kalmalı ağırlayacağım (heyecan yaptım )
-Şuana kadar yaptıklarım : -kahvaltı hazırladım, suan yiyorum
Devamında : ev süpür,sileceğim, markete gideceğim, yemek yapacağım, ödevleri yapacağım. Şimdilik böyle,
Konudaki tümmm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım, sadece 1 gün değil hergün önemsenmemizi dilerim, hayırlı haftalarımız olsun
Gunaydin hanimlar
Ödevi aldm tam da su an önümde bir camasir dağı var en sevdigim is katlamak
Bi kahvemi iciyim de basliyim bari.
İnşallah inşallah hayırlı olsun yeni okul dönemiKuzumu bıraktım geldim,içeri girmek de yasak,inşaallah ağlamamıştır
Ayy burası neresiiiiiHala da yağıyor
Eki Görüntüle 2797437
ErzurumAyy burası neresiiiii
Amiin inşaallahİnşallah inşallah hayırlı olsun yeni okul dönemi
Oyy allah kavuştursun hayırlı olsun okul döneminizKuzumu bıraktım geldim,içeri girmek de yasak,inşaallah ağlamamıştır
E dediğin anda üşüdümErzurum
Ne güzel ya yağsın,dolsun barajlarHala da yağıyor
Eki Görüntüle 2797437
Amin inşaallahOyy allah kavuştursun hayırlı olsun okul döneminiz
Hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versinKuzumu bıraktım geldim,içeri girmek de yasak,inşaallah ağlamamıştır
Amin canım inşaallahHayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin
Nasıl oldun canım daha iyimisinGünaydın