- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık.Canım cüzü okudun mu,öbür konuda etikete dönüş yapmadığın için burdan sorayımMerhaba arkadaslar hafta sonu pek iş yapmadığım için bugun işim bitmiyor Şimdiye kadar yaptıklarımı yazayım
Kahvaltı hazırladım topladım bulasıkları elimde yıkadım makina aksamdan yıkanmıştı yerleştirdim
Evi havalandırdım yatakları topladım
Halıları fırçaladım evi süpürdüm
Halıları kaldırdım Vileda yaptım
Toz aldım aynaları sildim pencere önlerini sildim
Tuvaleti yıkadım lavabosunu ovdum
Banyoyu sildim lavabosunu ovdum
Dünden yıkanan çamasırı katladım yerleştirdim eşimin kabanını yıkattım serdim
Ödevin çamasır bölümü tamam ama makinanın deterjan bölümünü temizlemem lazım zaten kac gündür aklımda elim değmiyor kızımı uyuttum şimdi yaparım inşallah
Makinayı bide deterjan gözünü elden geçirince kızım uyanana kadar keyif yaparım sonra da yemek bu günlük bu kadar
Namaz kılıp 2.maratona devam edicem 2 buçukta inşallah
Ben anca durabildim parka geldim diye o daDıt dı dı dıtttttttt,bu bir maraton çağrısıdır
Saat 11 de başlıyorum hadiiiiii
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
@Suskunhanim
@cyd86
@Damlasakizlikazandibi
@Brokilo
Canım 1 er tane alayım ama her an okuyamayabilirim,haber veririmArkadaşlar bir arkadaşım atmış. Yardımcı olabilir misiniz?
17 yaşında bir erkek çocuk akrabamiz 12 gundur hastahane de yatiyor.ciğerlerine kirli hava toplanmis.Milyonda bir görünen bir hastalık olduğunu söylüyor doktorlar.Şimdi de tüp takmışlar dışarıdan. 1 tane fetih 1 tane yasin okuyabilir misiniz
Öbür konuyu bilmiyorum ki etiket mi yaptın görmedim canım kusura bakma. Okudum ama bitmedi insallah bugun yatmadan bitiririmEline sağlık.Canım cüzü okudun mu,öbür konuda etikete dönüş yapmadığın için burdan sorayım
Bu saate kadar neler yaptım (artık bende nego gibi kısım kısım yazıcam :) )
Namaz kıldım, yasinlerimi okudum
Kahvaltı ettim
3/5 bulaşık vardı makinaya koydum
Tavuk almıştım onları doğrayıp, tuzladım
Çöpü çıkardım
Pazara ve kasaba gittim.
Hepsimi çift sarılı çıkar
Allah şifa versin canım çok da küçükArkadaşlar bir arkadaşım atmış. Yardımcı olabilir misiniz?
17 yaşında bir erkek çocuk akrabamiz 12 gundur hastahane de yatiyor.ciğerlerine kirli hava toplanmis.Milyonda bir görünen bir hastalık olduğunu söylüyor doktorlar.Şimdi de tüp takmışlar dışarıdan. 1 tane fetih 1 tane yasin okuyabilir misiniz
Okudum canım,Allah şifa versinArkadaşlar bir arkadaşım atmış. Yardımcı olabilir misiniz?