- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
Oo hadi hayırlı olsundarısı bizim basimizaBugün kuzum okula başlayacak,müsait olursam gelmeye çalışırım,zaman yetmiyor bu aralar bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo hadi hayırlı olsundarısı bizim basimizaBugün kuzum okula başlayacak,müsait olursam gelmeye çalışırım,zaman yetmiyor bu aralar bana
Amin inşaallahOo hadi hayırlı olsundarısı bizim basimiza
Bu ibretlik mesaja toplu etiket şarttıSize bu mesajı yazdıktan dakikalar sonra yerimden kalkmak nasip olmadan uzandığım koltukta sızıp kalmışım taaki saat 2:10 da kabus görüp fırlayana kadar. Hemen aklıma Nego geldi o göndermiştir bunları dedim korkumdan bir kahve yapıp kendime geldim hemen mutfağa giriştim tezgahı pırıl pırıl yaptım kocama da 1 tanecik gömlek varmış o yüzden ütü yapmadım içim rahat bir şekilde yatağıma gidiyorum. Salonu toplamadım aman lütfen negocum onun içinde böyle kabuslar gönderme.
Siz siz olun benim gibi yapmayın Nego yu dinleyin.
Bugün kuzum okula başlayacak,müsait olursam gelmeye çalışırım,zaman yetmiyor bu aralar bana
Allah razı olsun canım panik haldeydim zaten
Yavrulara okuyup gönder inşallah
Bırdayım amaan unutsam da gider alırımki iş yeri 4 dk uzakta ayolmalipina nerdesin,yine telefonu mu unuttun bir yerde
Sabah bir posta katladım şimdi kahvaltı yapayım bir posta daha var sonrada yıkamaya atayım off çamaşır bitmiyor valla8 mart ödevi
Deterjan koyduğumuz yeri düzenlemek,silmek
Çamaşır katlayıp,yerleştirmek
Çamaşır makinesi deterjan gözünü temizlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
cyd86
D Damlasakizlikazandibi
Hele hele havalara baakBırdayım amaan unutsam da gider alırımki iş yeri 4 dk uzakta ayol
Hepsimi çift sarılı çıkarYumurta kırmak gibi güzel bişeyden daha güzeli de bilmeden çift sarılı kırmak
Ben farkındaydım pusudayımmm, takip ediyorum burayı birkaç gündür misafir var evde girip doya doya yazamıyorumDevitamini etiket listesinde olmadığını farkettim,nasıl çıktın hatırlamıyorum
Ay makine yeni bitti askıdakileri toplayıp yenilerini serecem dün gece kar yağdı hep burada8 mart ödevi
Deterjan koyduğumuz yeri düzenlemek,silmek
Çamaşır katlayıp,yerleştirmek
Çamaşır makinesi deterjan gözünü temizlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane