Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başladın mı bonus kalkıyor muyuz
Yok ben sadece bulaşık yıkıcam rahat ol bi de üstten ocak silerim belkiYok başlamadm canım daha zor kalktım bi namaz kıldım 20 geçe başlayalım inş.
Çok yorulmuşum gaza basamıycam abartmadan iş yap sende cınım kardeşim
Gidiyom ben bonus hadi tut elimden hop hop
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineSağ ol canım belkide öyle oldu dediğin gibi farketmedim
Kapak tam kapanmadın diyr bir çıkıntı var ama. Sordum fabrika hatası değil kapak düşmesin diyeymiş. Ama tam oturmayıt tabii bakın göstereyim. ÇekipAğzına kadar mı demliyorsun ki acaba benimkide öyle oluyor ama çaydanlıltan çok kapağında sorun gibi sıkı kapanmıyorsa damlatıyor bence. Çünkü benimki ondan yapıyor zannedersem
Ben onu bile beceremedimMutfağı topladım işte
Bende düşündüm ama dün ben ne yeriysem eşim 2-3 katini yedi maşallah onda bir şey yokGeçmiş olsun,ya üşüttün ya yediğşn bir şeu dokundu
Günaydın canım
Afiyet olsun
Nane limon yaptım ama daha kötü oldu yattım geçmesini bekliyorumGeçmiş olsun canım. Nane limon iç iyi gelir belki. Sıcak su torbası da koy ayaklarına üşüttüysen iyi gelir
Bende düşündüm ama dün ben ne yeriysem eşim 2-3 katini yedi maşallah onda bir şey yok
Bilmiyorum ama kalkamıyorum kiBende grip olmusum Merve. Dışarda d vitamini alıyorum. Yatma yattıkça ilerliyor eğer gripsen
Yine yapmışın ben onu da yapmadım geceye artık varsa dermanın gece maratonuna gidekHiç vallahi pawlover fos bir gün günlük süpürme temizleme yemek