Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba misafir kabul ediyor musunuz
Bugün cuma ,eskiden bu gün tartılır sonucunu yazardık hey gidi günler ,aklıma Negoo ile Bonus geldi,selam vereyim dedim
Geçmiş olsun canım. Nane limon iç iyi gelir belki. Sıcak su torbası da koy ayaklarına üşüttüysen iyi gelirSağ ol canım valla uyandığımda birden karnıma ağrılar saplandı hem ishal hem kusma bir arada biraz hafifledi ama agrım hala devam ediyor ne yapacam bilemedim Nego
Bende grip olmusum Merve. Dışarda d vitamini alıyorum. Yatma yattıkça ilerliyor eğer gripsenGünaydın herkese
Sabahtan beri çok kötüyüm inşallah toparlanirsam ise güce koyulacam
Çaydanlığım rezalet. Hep sarıyor. Başka bir tane almak istiyorum pazarda çok uygun fiyata vardı ama emin olamadım. Onlarda sarar diye. Çay dökmek eziyet resmen.
Üst demlikten çay dökerken çy damlıyor demliği sarıyor yani. Kapağını açıp döküyorum yavaş döküyorum nafile. Bir sürü çay yere dökülüyor. Damlatıyor yani :)İçimi dışı mı?
Ooo işlerimi hallettim okuldayımÖhö sevgili arkadaşlarım işini erkenden yapmayanlara maraton teklif ediyorum saat 15:00 de
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Birtekefem
Devitamini
Anka
S Suskunhanim
cyd86
Ağzına kadar mı demliyorsun ki acaba benimkide öyle oluyor ama çaydanlıltan çok kapağında sorun gibi sıkı kapanmıyorsa damlatıyor bence. Çünkü benimki ondan yapıyor zannedersemÜst demlikten çay dökerken çy damlıyor demliği sarıyor yani. Kapağını açıp döküyorum yavaş döküyorum nafile. Bir sürü çay yere dökülüyor. Damlatıyor yani :)
Zaten inek öğrencilere demedim ben onuOoo işlerimi hallettim okuldayım
Ben kendimi tembel görüyorum amaZaten inek öğrencilere demedim ben onu
Varım diyorÖhö sevgili arkadaşlarım işini erkenden yapmayanlara maraton teklif ediyorum saat 15:00 de
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge