- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun dikkat et kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun dikkat et kendine
Yok canım kimin batar kiKocasının yediği esla ve esla gözüne batmayan bir hatun daha
Kuş dedik maşallah fil hafızalı mesajımı tam metin hatırlıyor
Aynen hafıza konusunda çok iddalıyımKuş dedik maşallah fil hafızalı mesajımı tam metin hatırlıyor
Aynen hafıza konusunda çok iddalıyım
Valla hiç de iyi bişey değil aslında beynimiz gereksiz bilgilerle doluBende öyleyim balık burcu olduğuma bakma öküz gibi hafızam
Valla hiç de iyi bişey değil aslında beynimiz gereksiz bilgilerle dolu
Canım Adana dayım bugün hiç gelemedim. Kırk yılın başı erken kılayım namazımı dedim Rabbim izin vermedi regl olmuşum napayım bende ameller niyetlere göredir dedim
Canım resimden pek bişey anlayamadım ama benim kapak normalde bakınca tam oturuyor gibi duruyor ama csy doldururken hafif aralanıyor olduğu gibi yere akıtıyorŞu şekilde. Hiç kapak tamamen kapanmı
Çekiyorum aslında ama gelipte söylemedimİman power
Üç aylar tesbihi hatırlatması çeken dikkate almasın.
HALLEYS
Nego
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Birtekefem
Devitamini
Anka
S Suskunhanim
cyd86
Nego mesajımı belki görmemişsindir bir şey yazmamışsın,tekrar ekledim. İroni yaptım sadece. Yanlış anlaşılmak istememKötü bir şey söylemedim nego yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Sen çok temiz birisin farklı bir cevap beklemiyordum zaten senden.
Tam da bunu bekliyodum sen yazmasaydin ben sorcaktmGeleneksel salı-cuma bakım gecesine hoşgeldiniz niz niz niz...
Bu gece cilt bakımı temizleme arındırmanın yanında ayak bakımı yapıyoruz.
Tercihen duştan sonra ama duş yoksa az sıcak suda bekletip törpü yapıp kremleyip çorap giyip yatıyoruz.
Aşırı kuru çatlak falan olanlar vazelin yada vazelin+aspirin sürüp streçleyip çorap giyip yatabilir.
Basit uğraştırmayan fikri olanlar yazsın.
Nego
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
N nnnadal
Birtekefem
Devitamini
Anka
S Suskunhanim
cyd86
Toplu olsa gelir ‘bonom motfoğom toplo tomom mo’ derdim. Bi de özlemişsinizdir diye foto çakardımAnka Guş mutfağın toplu mu?