- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 mart ödevi
Çaydanlık,ketıl,çaycı ne varsa temizlemek(partlatma,kireç temizleme,silme)
Tüm şehitlerimize Fatiha okuyalım.Allah bu vatan için şehit olanlardan razı olsun
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@cyd86
D Damlasakizlikazandibi
Günaydın herkese
Sabahtan beri çok kötüyüm inşallah toparlanirsam ise güce koyulacam
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın hanimlar
Bugün yapacaklarim;
Nevresimleri yikadim kurudular yorganlarla beraber bazanin altina koycam
Belki yemege ekleme yaparim
Camasir yikicam
Mutfagi toparlamam lazim
Caydanlik ödevini yaparim
Bu kadar
Günaydın,geçmiş olsun neyin varGünaydın herkese
Kolay gelsinDün çok kirlendi zaten demlik cifleyecektim iyi oldu.
Yapamasam da hep aklımda kalıyo ödevler yapamadım diye
Allah razı olsun canımGünün Esması El Aziz,94 adet zikir
EL-AZİZ:İzzet,azamet,şeref ve onur shibi.Mağlup edilmeyen,edilmesi mümkün olmayan,daima galip gelen.kahreden,galebe çalan;sonsuz izzete shibi olan..Aynı zamanda sevgili,dost,çok nurlu,nadir….anlamına gelir ki,Allah’tan daha güzel dost ve daha candan sevgili olamaz.
Ebced değeri ve zikir saati:El-AZİZ,isminin zikri(94) adettir.Zikir saati Merih,Salıdır.
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@cyd86
D Damlasakizlikazandibi
Allah razı olsun onlardan inşallah5 mart ödevi
Tüm şehitlerimize Fatiha okuyalım.Allah bu vatan için şehit olanlardan razı olsun
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@cyd86
D Damlasakizlikazandibi
Sağ ol canım valla uyandığımda birden karnıma ağrılar saplandı hem ishal hem kusma bir arada biraz hafifledi ama agrım hala devam ediyor ne yapacam bilemedim NegoHayırdır inş merve?
geçmiş olsun canım Allah şifa versinSağ ol canım valla uyandığımda birden karnıma ağrılar saplandı hem ishal hem kusma bir arada biraz hafifledi ama agrım hala devam ediyor ne yapacam bilemedim Nego
Sağ ol canım valla uyandığımda birden karnıma ağrılar saplandı hem ishal hem kusma bir arada biraz hafifledi ama agrım hala devam ediyor ne yapacam bilemedim Nego
Çok teşekkür ederim canimgeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Hiç bilemedim ki neden oldu hiçbirşeyin yoktu bir anda oldu canım çok sağ olÜşüttün mü acaba geçmiş olsun
Ay Allah razı olsun benm buzluktada vardı fasulye unutmuşum onu yapayımAfiyet olsun canım.Dondurucu da fasulye varsa fasulye yap canım
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineGünaydın herkese
Çok geçmiş olsun canım dikkat bu havalarda üşüttüğünü bile anlamazsın havanın güzel görünüşüne aldanmaSağ ol canım valla uyandığımda birden karnıma ağrılar saplandı hem ishal hem kusma bir arada biraz hafifledi ama agrım hala devam ediyor ne yapacam bilemedim Nego
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Sağ ol canım belkide öyle oldu dediğin gibi farketmedimÇok geçmiş olsun canım dikkat bu havalarda üşüttüğünü bile anlamazsın havanın güzel görünüşüne aldanma
Geçmiş olsun,ya üşüttün ya yediğşn bir şeu dokunduSağ ol canım valla uyandığımda birden karnıma ağrılar saplandı hem ishal hem kusma bir arada biraz hafifledi ama agrım hala devam ediyor ne yapacam bilemedim Nego
Günaydın canımGünaydın kızlar
Afiyet olsunAy Allah razı olsun benm buzluktada vardı fasulye unutmuşum onu yapayım
Tamam canım5 mart ödevi
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@cyd86
D Damlasakizlikazandibi
Dondurucuda hiçbişey kalmadı nerdeyse arap tavası yapayım diyorum biraz kıymayla.Afiyet olsun canım.Dondurucu da fasulye varsa fasulye yap canım
Geçmiş olsun canımSağ ol canım valla uyandığımda birden karnıma ağrılar saplandı hem ishal hem kusma bir arada biraz hafifledi ama agrım hala devam ediyor ne yapacam bilemedim Nego