- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.450
KaçtaYine yapmışın ben onu da yapmadım geceye artık varsa dermanın gece maratonuna gidek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KaçtaYine yapmışın ben onu da yapmadım geceye artık varsa dermanın gece maratonuna gidek
Olum günlük süpürmeyi yabana atmayın işin yarısı o yaHiç vallahi pawlover fos bir gün günlük süpürme temizleme yemek
Kaç dersen gelirimm
Kaç dersen gelirimm
Dokuz iyi mi. Kanepede uyuyup kalıp dinlenmisim badican.Kaç dersen gelirimm
Hem eve bakcaz hem kendimizeBu gece bakım gecesi hasretin düğünü var diyesim geldi
Dokuzda kızı tuvalete çıkarıyorum 9 buçuk olsun mu?Dokuz iyi mi. Kanepede uyuyup kalıp dinlenmisim badican.
Dokuzda kızı tuvalete çıkarıyorum 9 buçuk olsun mu?
En geç ben gelirim
O ne olaki? Du bakim hemen
Gece diye çok yapamayız en güzeliOlur badicime uyarsa 12 yapalım terliksuu
Hayırlı olsun canım ben aldım kullandım 3 tane baya faydasını gördüm dedimdi inşallah sana da faydası olur koltuk altına falan kullan 10 lu alcam tekrardan onu demişimdir belki
DemedinHayırlı olsun canım ben aldım kullandım 3 tane baya faydasını gördüm dedimdi inşallah sana da faydası olur koltuk altına falan kullan 10 lu alcam tekrardan onu demişimdir belki
Kız dedim ya apadan mı geçti taştan mı bilmiyorum ama yüzüm güzelleşti dedim. Sen de dedin apa kim ki taştan olmuştur dedinDemedin
Kız dedim ya apadan mı geçti taştan mı bilmiyorum ama yüzüm güzelleşti dedim. Sen de dedin apa kim ki taştan olmuştur dedin