- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha haklısın valla ben bi cocuktan pert oldumSenin bir bebekle bitmiyor,benim iki erkek çocukla biter mi
Benimde cok uykum var kendimi çok yorgun hissediyorum ama uyuyasım yokUykum var uykum yok gibi
Geçmiş olsun muslugum.Geceleri uyurken çok terliyorum atlet değişmek zor geliyor sonra boğazım acıyor işte :/ bugün pek bir şey yapmadım yattım hep su bile içmedim başım ağrıyor yeni geçti :/
Yatakları topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Üstten bi süpürdüm
Yarının yemeğini yaptım
O sıra mutfağı topladım
Çay bulaşığını da hallettim
Şimdi kızı uyutuyorum inş uyur.
Soğuk mu terliyonSaol bebişim ❤
Bilmiyorum ki yün yorganı da kaldırdım uyku seti var ev o kadar sıcakta değil.
Ya aslında doktora gidip baktırmam Lazım triod değeri kontrol zamanı epey geçti. Ama korkuyorum. Yarın kimlik çıkarmka için dışarı çıkıcam aksi gibi ablamın işi varmış kızla gidicem. Bdv ye Bakındım kovit konusunu görünce çarpıntım arttı. Kızdan çok korkuyorum kendimi değilde :/ gidemiyom o yüzden :/
Çocukla da daha zor ya benim de 6 aylık bebeğim var artık haftasonu eşim evdeyken yaparım ben deValla canımı çıkardı bir yandan içini boşalt çıkar yıka kurula bir yandan yemek bir yandan oğlum diyor oyna keçileri kaçıracaktım
Mutfağı hala yapmamış olanlar olduğu için yeni yer vermedim.Bizim bu hafta odak noktamız varmıydı ben mi kaçırdım Nego