- 25 Ekim 2008
- 52.572
- 114.641
Henüz eşim ve çocuklar yemek yemedi. Onlar yiyince ocak fırın silicem, elde yıkadıklarımı yerleştiricem. Sofrayı da toplarımMutfak ve etiket demişken Anka mutfak tezgahı ne alemde,ufuk görünüyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz eşim ve çocuklar yemek yemedi. Onlar yiyince ocak fırın silicem, elde yıkadıklarımı yerleştiricem. Sofrayı da toplarımMutfak ve etiket demişken Anka mutfak tezgahı ne alemde,ufuk görünüyor mu
SüperHenüz eşim ve çocuklar yemek yemedi. Onlar yiyince ocak fırın silicem, elde yıkadıklarımı yerleştiricem. Sofrayı da toplarım
Maşallah maşallah,görmek istediğim hareketlerKahvaltı edildi toplandi
Makine çalıştı
Mutfak supuruldu silindi
Odalar supuruldu
Banyo temizlendi
Duşa kabin çamaşır suyuna batırıldı
Klozet lavabo temizlendi
İki makine çamaşır atıldı asıldı
İki paket toplandı yerleşti
Balkon supuruldu silindi istiflendi
Buzdolabı üzeri yanları silindi
Erzak dolabı düzenlendi silindi
Plastik dolabı düzenlendi silindi
Ispanak yıkandı buzluğa atıldı
Yemekler yapıldı yendi öğle akşam bulasiklar kalktı iki makine bulaşık çıktı bugün.
Başkan yardımcısı miyim halaSüper
Maşallah maşallah,görmek istediğim hareketler
Bir kaç gün görmem lazımBaşkan yardımcısı miyim hala
Oldum gi yarın tatil yapsam olmaz miBir kaç gün görmem lazım
Ben yapmadım, ben istemedim, yemek için mecbur bırakıldım@morkagit çarşaf böreği yedin demek
Elin üstünde olsun ki çok dağılıp sonra seni daha çok yormasınOldum gi yarın tatil yapsam olmaz mi
Afiyet olsun canim fazla yememen güzel olmuş nefsin de körlenmis azcik❤Saricivcivcikcik dün poke kek yaptım çocuklar ve eşim beğendi,ben bir çatal tadına baktım çok tatlı geldi bana neyseki
Nasılsın canım,misafirlerin gitti mi?Afiyet olsun canim fazla yememen güzel olmuş nefsin de körlenmis azcik❤
Cocuklar ve enisteye de afiyet olsun
Misafirler gitti de. Onlar varken kaynana pijamasini alip gelmis ailecek bu gece burda yatcaklarmis. Benim ve esimin haberinin olmamasi dışında sorun yok tabi her zamanki gibiNasılsın canım,misafirlerin gitti mi?
Aynı şehirde bu kalma aşkı tadın yoktur şimdi :/Misafirler gitti de. Onlar varken kaynana pijamasini alip gelmis ailecek bu gece burda yatcaklarmis. Benim ve esimin haberinin olmamasi dışında sorun yok tabi her zamanki gibi
Kahvaltı edildi toplandi
Makine çalıştı
Mutfak supuruldu silindi
Odalar supuruldu
Banyo temizlendi
Duşa kabin çamaşır suyuna batırıldı
Klozet lavabo temizlendi
İki makine çamaşır atıldı asıldı
İki paket toplandı yerleşti
Balkon supuruldu silindi istiflendi
Buzdolabı üzeri yanları silindi
Erzak dolabı düzenlendi silindi
Plastik dolabı düzenlendi silindi
Ispanak yıkandı buzluğa atıldı
Yemekler yapıldı yendi öğle akşam bulasiklar kalktı iki makine bulaşık çıktı bugün.
Hic sorma.Aynı şehirde bu kalma aşkı tadın yoktur şimdi :/
Yemek yendi mutfak daha duruyor
Saçıma bakım yağı sürdüm
Yüzümede gençleştirici krem sürdüm eşim almış kendine
Hemen sürdüm hemen :))
Enem iyi fikir miş bak cuma günü sarıyı ona sürüyum :)Yumurta maskesi yapıcam gençleştiriyomuş de beyazı kendine sür sarıyı ona
Ben söylemeyi sevmiyorum bir söyle iki söyle yapmıyorsa ben söylemeye yoruluyorum canım sıkılıyor sonra can sıkıyorumTaktik yok bam bam bam
Söyleye söyleye yıllar içinde oldu,bir bardak suyunu almazdı,öyle yetiştirmiş anneleri çünkü