Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim o tembellerMutfağı hala yapmamış olanlar olduğu için yeni yer vermedim.
Günaydın4 mart ödevi
Çorap ve çamaşır çekmecesi düzenlemek
Petekleri silmek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
@Suskunhanim
@cyd86
@Damlasakizlikazandibi
GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar
Günaydın
İsim verip rencide etmek istemiyorum şaka bir yana planlara her zaman uyamıyoruz maalesef.Yerden ısırmalı o zaman evim öyle miKim o tembeller
Günaydın
Peteğim yok çorap çamaşır aynı yerde ve organizer var bozulmuyor hiç mutfak dolabı silicem inşallah bu gün
Çorap çekmecelerini dün düzenledim peteğimde yok benim ödevler bugün tamam4 mart ödevi
Çorap ve çamaşır çekmecesi düzenlemek
Petekleri silmek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
@Suskunhanim
@cyd86
@Damlasakizlikazandibi
Aynen canım yerden ısıtma. Bi gün Kadir’e gitcem de peteği temizleyemicem diye çok dertleniyorumGünaydın
Günaydın
İsim verip rencide etmek istemiyorum şaka bir yana planlara her zaman uyamıyoruz maalesef.Yerden ısırmalı o zaman evim öyle mi
Yerden ısıtma olsa kocamın her yere serdiği halılardan kurtulurumAynen canım yerden ısıtma. Bi gün Kadir’e gitcem de peteği temizleyemicem diye çok dertleniyorum
Bende iş yaparken Doğan hocayı veya Adem Güneş i dinliyorum bana çok iyi geliyor bazende vicdanım acıtıyor iyi anne olma yolunda minik minik adım atıyorumNeler yaptım
6 da kalktım
Namaz kıldım,yarım cüz ve 1 Yasin okudum
Kahvaltıya pan kek yaptım,Doğan hocayı dinleyerek
Sofrayı hazırladım
Tezgah arasını,tezgahın üstte ki dolabın alt kısımlarını sildim
İki parça ütü yaptım oğluma
Beslenme koydum,su şişesi vs
Mutfak çöpünü değiştirrdim
Oğlumu okula uğurladım Allah kazadan,beladan,virüsten korusun evlatlarımızı
Doğan hocanın dinlediğim söyleşisi
Spotify – Web Player
open.spotify.com
Valla ben kurtulamadım mutfaktaki halı 10 metrekare salondaki 13 metrekareYerden ısıtma olsa kocamın her yere serdiği halılardan kurtulurum
Çok güzel petek temizlerim,sökerim üstünü foşur foşur su dökerim altına leğen koyup
Yerden ısıtmalı evim olsa hiç halı bile sermezdim hani kocalar peteğe çamaşır serince odanın ısınmasına engel oluyorsun diyorlar ya bende halım yok diye laf edene ısıya engel olmayım derdim hayali bile güzel geldi bu kış 3 defa halı yıkattım şuan yine kirlendi bileValla ben kurtulamadım mutfaktaki halı 10 metrekare salondaki 13 metrekare
Hepimizin amacı o,kim mükemmel anne kiBende iş yaparken Doğan hocayı veya Adem Güneş i dinliyorum bana çok iyi geliyor bazende vicdanım acıtıyor iyi anne olma yolunda minik minik adım atıyorum
Duvardan duvara o zaman halılarınValla ben kurtulamadım mutfaktaki halı 10 metrekare salondaki 13 metrekare
Saol terlikimGeçmiş olsun muslugum.
Yok ya bildiğin ter. Sırtımda soğumasına uyanıyorum. Bu gece atlet değiştim boğazım daha iyi :)Soğuk mu terliyon
Senin belin biraz stresten de tutuluyor. Etrafımda çok var öyle sinirden stresten bel fıtığı olan inş sorun çıkmaz kızının ayağında dapawlover
M Musluk Suyu
Mr sonucum çıktıda gidemedim eşim tam gün başladığı için. Dün bi gitmeye niyet ettik aksilik oldu olmadı.
Yakında bi hastaneden randevu aldım ortapediye haftaya çarşamba gidicem kızımla.
Onunda ayağının kenarındaki kemikler çıkıntı gibi duruyo sanki normalmi değilmi bi göstermek istedim ona göre ayakkabı alıcam
Bendeee yani benim halılar daYerden ısıtmalı evim olsa hiç halı bile sermezdim hani kocalar peteğe çamaşır serince odanın ısınmasına engel oluyorsun diyorlar ya bende halım yok diye laf edene ısıya engel olmayım derdim hayali bile güzel geldi bu kış 3 defa halı yıkattım şuan yine kirlendi bile
Sen ne ettin bacım dünya üzerinde ki tüm halıları almış gibisin ilk defa duydum 10 14 metre kare halı olduğunuValla ben kurtulamadım mutfaktaki halı 10 metrekare salondaki 13 metrekare
D vitamini eksikliği aşırı terleme yapıyorSaol terlikim
Yok ya bildiğin ter. Sırtımda soğumasına uyanıyorum. Bu gece atlet değiştim boğazım daha iyi :)
Senin belin biraz stresten de tutuluyor. Etrafımda çok var öyle sinirden stresten bel fıtığı olan inş sorun çıkmaz kızının ayağında da
Kız yekpare değildir o iki veya 3 tanedirSen ne ettin bacım dünya üzerinde ki tüm halıları almış gibisin ilk defa duydum 10 14 metre kare halı olduğunu