- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kk birinci noteri bugün denk geldim şarkının adına unutmuştum aklıma sen geldin.
Yorulmuşken iyi gelir belki ❤
ben de şimdi müzik dinliyorum çalışırken bunu da dinlicem hemen
çok teşekkür ederim
bu da benden sana
Dersteydi ya bitsinde inşallahkk birinci noteri samdanım gelmenle gitmen bir oldu
İnşAllah canım ya hayırlısıyla. Özledik.Dersteydi ya bitsinde inşallah
İyi akşamlaar düzenim çorbaya döndü yine ne eve ne işe yetiyorum bi plan düzen yapmam lazım nasıl yapsam var mı fikriniz
Sakin ol önce
Geçmiş olsunGeceleri uyurken çok terliyorum atlet değişmek zor geliyor sonra boğazım acıyor işte :/ bugün pek bir şey yapmadım yattım hep su bile içmedim başım ağrıyor yeni geçti :/
Yatakları topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Üstten bi süpürdüm
Yarının yemeğini yaptım
O sıra mutfağı topladım
Çay bulaşığını da hallettim
Şimdi kızı uyutuyorum inş uyur.
Geceleri uyurken çok terliyorum atlet değişmek zor geliyor sonra boğazım acıyor işte :/ bugün pek bir şey yapmadım yattım hep su bile içmedim başım ağrıyor yeni geçti :/
Yatakları topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Üstten bi süpürdüm
Yarının yemeğini yaptım
O sıra mutfağı topladım
Çay bulaşığını da hallettim
Şimdi kızı uyutuyorum inş uyur.
Saol bebişim ❤Geçmiş olsun
Bilmiyorum ki yün yorganı da kaldırdım uyku seti var ev o kadar sıcakta değil.Niye terliyosın acaba? Bi kan değerlerine baktır sen
Bebek arabasında duruyo mu kız? Hiç indirmesen olur mu öyle?Saol bebişim ❤
Bilmiyorum ki yün yorganı da kaldırdım uyku seti var ev o kadar sıcakta değil.
Ya aslında doktora gidip baktırmam Lazım triod değeri kontrol zamanı epey geçti. Ama korkuyorum. Yarın kimlik çıkarmka için dışarı çıkıcam aksi gibi ablamın işi varmış kızla gidicem. Bdv ye Bakındım kovit konusunu görünce çarpıntım arttı. Kızdan çok korkuyorum kendimi değilde :/ gidemiyom o yüzden :/
Keyfe keder takılıyor bebek arabasında. Mecbur öyle yapıcam. Ona da maske takarım bir de bebek arabasının yağmurluğu var naylon üzerine geçiyorsun böyle onu da takarım.Bebek arabasında duruyo mu kız? Hiç indirmesen olur mu öyle?
Saol bebişim ❤
Bilmiyorum ki yün yorganı da kaldırdım uyku seti var ev o kadar sıcakta değil.
Ya aslında doktora gidip baktırmam Lazım triod değeri kontrol zamanı epey geçti. Ama korkuyorum. Yarın kimlik çıkarmka için dışarı çıkıcam aksi gibi ablamın işi varmış kızla gidicem. Bdv ye Bakındım kovit konusunu görünce çarpıntım arttı. Kızdan çok korkuyorum kendimi değilde :/ gidemiyom o yüzden :/
Aynen öyle varsa kaderde olur bir şekilde.Yok kuzum korkma. Rabbimiz ne yazdiysa onu yaşıycaz.
Bizde gittik kaç kere napalım insanız bekledik bekledik geçmedi sıkıntılar. Tedbirle gidip gelicen Allaha emanet