- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
M Musluk Suyu da ortadan tüydü,anlamadım sanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yeterince besili hale geldim girmeyin kanımaTava tostu yaparım yine o tostu yaparım negom hayatta hücremi eritmem bilirsin
İçinde bir ben yokum
Şu an kocamın çok düzenli dolabına yapmak istediğim
Uçuğa bir virüs sebep olduğu için bulaşıcı canımAy benim bu aralar sıkıntılar üst üste geliyor bunada şükür diyorum da dudağımin heryerinde uçuk çıkmış benim ufaklığı öptüğüm yerde hafif kızarmış onada bulaşır mı benim uçuk ayy keşke öpmeseydim
Taktik yok bam bam bamTaktik alsam iyi olacak
Seni de seviyorum canımHep Bonus a bayılın zaten,negoya bayılmayın
5 gün değil mi okulu,niye canlı dersi var?Topladımda ocak duruyo küçüğün bi dersi daha varmış ona girdi bitti ablası gircek şimdi o girmeden 5 dk bi toparlim orayı
Yazda görelimListem aşırı çok kalabalık Nego . Çok fena iş yaptım.
Zorla söyletiyorumSeni de seviyorum canım
Kızlar neden pişi geldi aklınıza çözemedimEvet evet salça diyince benim de aklıma pişi gelir
BendePişi ile bağlantıyı kuramadım
Ya yukarıdaki mesajları yazdım sanıyorum öyle leylayımM Musluk Suyu da ortadan tüydü,anlamadım sanma
5 gün değil mi okulu,niye canlı dersi var?
Kız ben dalga geçiyorumKızlar neden pişi geldi aklınıza çözemedim
Adana mi? Hatay mı? Çocuk beslenmesine poğaça olur börek olur acılı ekmek varsa bu işin içinde bi Hataylı var diye düşündümHaa bide çocuğun beslenmesine acılı ekmek yapacam onu unutmuştum gideyim önce hamur yoğurayım bari
Evet salçalı ve pişiden anlamalıydım doğru gebe oKız ben dalga geçiyorum
o da gebe yani her şeyden her şey çıkarabilir normaldir salçalı pişi yapacaktır belki gebe sonuçta mantık aramıyoruz
Dümdüz kahvaltı olmasın deyuKızlar neden pişi geldi aklınıza çözemedim
Valla canımın çektiğinden değil ne zamandır dümdüz kahvaltı yapıyordum değişiklik olsun diye yaniKız ben dalga geçiyorum
o da gebe yani her şeyden her şey çıkarabilir normaldir salçalı pişi yapacaktır belki gebe sonuçta mantık aramıyoruz
Oğlanın odasının camını sildim
Yatağı çektim halıyı kaldırdım süpürdüm sildim
Toz aldım aynalar kitaplık falan.
Dinlendim biraz devam edicem