Düzenli Evimiz & Hayatımız

Okudum çok şükür vesile oldun Allah razı olsun
Mutfak maddeleride süper sabahtan beri çok yoruldum 3 e kadar dinlenecem sonra kalkıp ucundan başlarım
Amin sağol sendende hayırlı işlere vesile olmayı nasip etsin Rabbim hep,nefsime uydurmasın

Nego kadınlar kulubune sırf bu grup için tekrar üye olmuştum ama anladığım kadarıyla tekrar gelmemi istemiyorsunuz canınız sağolsun. Sizi tanımak güzeldi. Hakkınızı helal edin

Nego kadınlar kulubune sırf bu grup için tekrar üye olmuştum ama anladığım kadarıyla tekrar gelmemi istemiyorsunuz canınız sağolsun. Sizi tanımak güzeldi. Hakkınızı helal edin
İstememekle hiçbir alakası yok.Birdenbire kaybolup bizi bu kadar merakta bırakırken de düşünseydin keşke bizleri.Bizlere değer verseydin merak ettiler haber vereyim,iyi olduğumu söyleyeyim derdin.Aklımıza neler geldi ve sen okuduğun halde yazmamışsın,asıl şaşırtan bu oldu.Şifre unutana yönetim yardım ediyor,hadi onu denemek istemedin o zaman şimdi yaptığım gibi yeni üyelik alabilirdin.
Sitemlerimde haksız olduğumu düşünmüyorum.:/

Allah akıl fikir versin.saçımı nemleyip diş fırçasına dolayıp fönle bukle bukle yaptım.işsizlik böle bişey
Dış fırçasını dış macunu diye anlayıp bir şok geçirdim ama benim saçım az olsa bile dayanamam heralde çıldırırım onun yerine çorapla yapsana şimdi çok meşhur

Mesajları ara ara okuyordum ama dışardan okuyunca takip etmek zor oluyordu. Her mesaji okuyamadım maalesef. O yüzden beni merak ettiginiz hiç bir mesaja denk gelmedim.Hatta listede adımı göremeyince beni çoktan unutmuşlar zaten diye düşünmüştüm.

Bu etiketleri kırmızı halı döşenmiş sayıyorum başka türlü sakinleşemem

Yaptıklarımı yazmamışım. Bugün hiç enerjim yok zorla yaptım resmen

Yataklar
Kahvaltı faslı,toplama vs,çöp değişme
Çocuklar makineyi boşalttı ben yerleştirdim
Buzdolabının içini sildim,atılacakları attım
Banyo lavabosunu ovdum, klozet,yerini sildim,çöpleri değiştirdim,havluları değiştirdim
Wc temizledim,çöpünü değiştirdim
Çamaşır katladım yerleştirdim
Toz aldım,evi süpürdüm
Süpürgenin uçlarını yıkadım
Öğle yemeği için kıymalı patates yemeği yaptım,yedik sofrayı topladım

Şimdi ödev yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…