Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüh kaçırdım arkanızdan gelemSaat 1 de cumartesi maratonu vardır.
Davete icabet sünnettir
İkinci bi tur saat 15:00 te.
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@Brokilo
@Birtekefem
@nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
Bacım maratondan yeni geldim valla sabahtan beri totom yer görmedi simdi kahve keyfi yapcam size kolay gelsin bol enerjilerSaat 1 de cumartesi maratonu vardır.
Davete icabet sünnettir
İkinci bi tur saat 15:00 te.
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@Brokilo
@Birtekefem
@nnnadal
A Anka
S Suskunhanim
Çaycı kullanıyorum çünküHahah bı an cam da yok kullanmıyorum diyeceksin sandımçaydanlık neden kullanmıyorsun balım
Ben de demin çıkıp bi hava alayım dedim sonra yasak var diye oturdum aşağı ben de yanda bim var oraya gidim bari iyi fikir verdinMaratonu kaçırdım ama haberin olmasan eşlik etmişim. Net yoktu yeni geldi. O sırada da iş yaptım yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım havalandırdım
2 makine çamaşır yıkadım astım
Çorba yaptım
Mutfağı topladım
Süpürdüm sildim
3 makine çamaşır katladım yerlerine koydum
Yapmak istediklerim
Balkonu süpürüp silmek
Soğanları rondodan geçirip buzluğa atmak
Tükenmez kalemle duvarlara kapılara resim çizen bir cisim var evimde o yüzden kalem izlerini silmek
Ama aşağı şok market açılmış sanırım oraya gidicem içim nasıl kaynıyor acayipte yorgunum ama kıpır kıpır oraya git diyor biri
Aktüel ürünlere bak önce gözüne kestirdğine bak çok oyalanma bende mi gitsem yaaaBen de demin çıkıp bi hava alayım dedim sonra yasak var diye oturdum aşağı ben de yanda bim var oraya gidim bari iyi fikir verdin
Kalk kız yarım saat tutalım koşarak bakıp gelelim gecikene maraton cezasıAktüel ürünlere bak önce gözüne kestirdğine bak çok oyalanma bende mi gitsem yaaa
Yok ya kızı uyuttum 15 dk ya çıkalım mı. Ama bana uzak ya yarım saat yetmez bayır inip çıkıcamCezayı duyunca kaçtın mı musluk
Kaç dk yapalım? O zaman bana ben senden 15dk sonra çıkıyımYok ya kızı uyuttum 15 dk ya çıkalım mı. Ama bana uzak ya yarım saat yetmez bayır inip çıkıcam
Tamam çıkarken yazarınKaç dk yapalım? O zaman bana ben senden 15dk sonra çıkıyım
AnnaştıkTamam çıkarken yazarın