- 13 Ağustos 2020
- 14.751
- 82.355
- 32
fırçalamaHangi ödevi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fırçalamaHangi ödevi
Salavatı şerif, kelimeyi tevhid, sübhanallahinve bi hamdihi. 3 ünü çekiyoruz. Her birinden her gün 300 er tane eşim, 600 er tane ben okuyorum.Hangi tesbihi okuyorsunuz canım?
Ama bugin 14 Şubat, sevgi gününde olacak şey miTiz kellesi vurula
O senin misliğin canim negom özlemisim valla iyi ki geldinMis gibi zaten evin maşallah
Ben de dun bi hayır yapiyim dedim trileceden girdi lahmacundan cikti maşallah benimki deAy sevgililer günü diye kocamın sevdiği yemekleri yapim dedim hepte zahmetli seviyomuş daha yeni çıktım mutfaktan
Maşallah mis gibi olmuştur güle güle kirletin can sağlığıyla inşallahDip köşe temizlik yapmaya çalıştım
Bütün halıları fırçalayıp balkona astım havalanıyor
Bütün evin dip köşe tozunu aldım (ayna,kapı,objeler vs),süpürdüm,sildim (Koltuk,mobilya çekmeli)
Antrede ki dolabı çektim altını sildim,üstündeki kutuları düzenledim
Çamaşır makinesini çektim altını süpürüp sildim
Havlu ve pas pas koyduğum dolapları düzenledim
Sofra örtüsü,mutfak havlusu,kavanoz koyduğum yeri düzenledim
Çamaşır astım balkona
Banyo ve wc temizledim,çöpleri değişti,havluları değişti,yedek tuvalet kağıdı,kağıt havlu asıldı.Banyo paspası değiştirildi
Bir kaç eşyanın yerini değiştirdim
Kuşların kafesini eşim temizledi
Yemek yaptım
Sabah yoğurt mayaladım
Tesbihlerimi çektim
Toz bezlerimi,temizlik kovamı yıkadım
Evi de havalandırdım bolca,yazmamışım
Hatırladıklarımı yazdım.Mis gibi oldu ev çok şükür. Hafta içi kar yağmazsa camları silicem.
Bu arada her gün dolap içleri vs düzenlemem gereken yerleri de düzenledim,onları da yazarım bir ara inşaallah.
Yarın canlı dersler başlıyor,gazamız mübarek olsun
Halılar havalansın,eşim serer artık bir zahmet
Dip köşe temizlik yapmaya çalıştım
Bütün halıları fırçalayıp balkona astım havalanıyor
Bütün evin dip köşe tozunu aldım (ayna,kapı,objeler vs),süpürdüm,sildim (Koltuk,mobilya çekmeli)
Antrede ki dolabı çektim altını sildim,üstündeki kutuları düzenledim
Çamaşır makinesini çektim altını süpürüp sildim
Havlu ve pas pas koyduğum dolapları düzenledim
Sofra örtüsü,mutfak havlusu,kavanoz koyduğum yeri düzenledim
Çamaşır astım balkona
Banyo ve wc temizledim,çöpleri değişti,havluları değişti,yedek tuvalet kağıdı,kağıt havlu asıldı.Banyo paspası değiştirildi
Bir kaç eşyanın yerini değiştirdim
Kuşların kafesini eşim temizledi
Yemek yaptım
Sabah yoğurt mayaladım
Tesbihlerimi çektim
Toz bezlerimi,temizlik kovamı yıkadım
Evi de havalandırdım bolca,yazmamışım
Hatırladıklarımı yazdım.Mis gibi oldu ev çok şükür. Hafta içi kar yağmazsa camları silicem.
Bu arada her gün dolap içleri vs düzenlemem gereken yerleri de düzenledim,onları da yazarım bir ara inşaallah.
Yarın canlı dersler başlıyor,gazamız mübarek olsun
Halılar havalansın,eşim serer artık bir zahmet
Bende öyleyim aramızda çaktırmaBen her duyguda kilo aldığım için tabi
Pöff bende bir şey sandımfırçalama
Allah kabul etsin canımSalavatı şerif, kelimeyi tevhid, sübhanallahinve bi hamdihi. 3 ünü çekiyoruz. Her birinden her gün 300 er tane eşim, 600 er tane ben okuyorum.
Ben inanmıyor öyle günlereAma bugin 14 Şubat, sevgi gününde olacak şey mi
Sağol canım,bende sizleri özlüyorumO senin misliğin canim negom özlemisim valla iyi ki geldin
Ben de dun bi hayır yapiyim dedim trileceden girdi lahmacundan cikti maşallah benimki de
Sağol canım yarına kadar dayanır mı senceMaşallah mis gibi olmuştur güle güle kirletin can sağlığıyla inşallah
Dersler başlamadan yapayım dedim canımOyy ellerine sağlık gülom aklımdan geçtin dedim bugün ses vermedi meğer işlere girişmişsin
Bizim ev ne kadar dayanırsa seninki de o kadar dayanırSağol canım yarına kadar dayanır mı sence
Bende iki çocuk var seninkinden daha az dayanırBizim ev ne kadar dayanırsa seninki de o kadar dayanır
Bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü gibi olmasın?Öptün mü
Evett hepsini yaptık, güya diyete başlıycam hergün yarın diyorum hiç aslı yok.Canın mı çekti üzüldüm şimdiBazlama mııı,tereyağ da sürdünüz müü küp peyniri de koydunuz muuu
Bende basladim Allah kabul eder inşallahHiç bi iş yapmadım sayılır ödevide yapamadım.
Günün tembeli ben olayım.
UcanSupurge
Aktif Lora
Ataayemi zeynepyu
Nego
Tevhidlerinizi çektiniz mi?
1100 tane günlüğü çekiyorum ayrıca vakit buldukça çekip yazıyorum.
Niyetim 2 tane tevhid hatimi bitirmek arefe gününe
bugünümü cektim bonusum. istiğfar cekemedim onu tamamlicam.Hiç bi iş yapmadım sayılır ödevide yapamadım.
UcanSupurge
Aktif Lora
Ataayemi zeynepyu
Nego
Evet canım şükürHiç bi iş yapmadım sayılır ödevide yapamadım.
UcanSupurge
Aktif Lora
Ataayemi zeynepyu
Nego
Bende basladim Allah kabul eder inşallah
Evet canımTevhidmi sende merve